Bubbelpåse

 
För ett tag sen sålde jag några av mina QKdies som jag inte använder. Den ena köpte en kompis till mig och när jag skulle skicka den till henne hade jag ingen bubbelpåse. Däremot hade jag massor av bubbelplast. Så jag tänkte att jag skulle göra min egen bubbelpåse istället, och eftersom jag har maaaassor med snygga papper så gjorde jag den av ett scrappapper. Av spillet som blev över gjorde jag ett kort med en liten hälsning i.

Jag gjorde först en påse av bubbelplast och bred tejp och sen klädde jag den med scrappapper. Det gick fort och lätt och resultatet blev jättebra. Det kommer jag definitivt att göra igen. Det blir ju så mycket roligare att både skicka och att få såna här paket. :)


 

Dagens bild - 090528

 
Idag blev Ella och Vincent 5½ år! Det är stort när man är fem och många av ens kompisar redan fyllt sex. Så vi tog tillfället i akt och firade barnen lite idag. Det blev varsin liten present och så gjorde vi våra egna bakelser med hallonrulltårta, vispgrädde, skivade persikor och strössel. Vi hade inte sagt något till barnen om detta innan så det blev en välkommen överraskning efter kvällsbadet.













Imorgon ska barnens förskola göra en utflykt till Skånes Djurpark, något som Vincent var så ledsen för att han skulle missa. Men vi har fixat så att jag också kan få följa med i bussen och det gör ju att jag kan ta hand om Vincent hela dagen. Så imorgon bär det av, det ska bli såå kul! Lovar att återkomma med bilder!
 

Dagens bild - 090526 - 090527

 
090527
Ungarna har fixat ännu ett Memoryoffer. Den här gången är det Linda som får ställa upp och spela med dem.




090526
Visst är vår lilla katt Lisa söt?! Linda sa igår att hon tycker att hon ser ut som en liten pralin, och det tycker jag stämmer såå bra.


 

Dagens bild - 090525 - Tjernhus

 
I min mamma och pappas trädgård finns det precis huuuur mycket blommor som helst. Det blommar och prunkar och doftar var man än vänder sig. Helt underbart är det. Jag är ju inte precis trädgårdsintresserad, men jag gillar blommor och att fota. Så igår när Vincent och jag var där och åt lunch så passade jag på att gå en sväng med min kamera och spana in utbudet. Här är lite av det jag såg.

De här små rosa är pyttesmå och sååå söta, men jag kommer tyvärr inte ihåg vad de heter. Som sagt, jag är inte så bra på det här med trädgård... Mamma, du kanske kan hjälpa?


Daggkåpa. Visst är det vackert med vattendropparna.


Julrosens läckra frökapslar.


Ser ni flugan?


De här vet faktiskt inte ens mamma vad det är för några. Nån som vet?


Akleja.


Älskade syrener.


Gullregn.


Myror och en nyckelpiga som festar på det söta på en pionknopp. Hoppas att de slår ut snart. Jag älskar pioner.


Klematis.


Den fullkomligt exploderar av blommor.


Visst är det fantastiskt vackert.





Överallt finns det rabatter.


Den här hörnan är ljuvlig på sommaren. Ja, nu med faktiskt.


Den mysiga gången ner till ungarnas gungor.


Håll med om att det är en mysig trädgård!
 

Veckans skiss - vecka 22

 
Ny skiss på
Veckans Skiss idag. Så här tolkade jag den snygga skissen.


 

Skisstävling på Veckans Skiss

 
Just nu pågår det en
skisstävling på Veckans Skiss och så här ser min tolkning av tävlingsskissen ut:



Hoppas att du också vill vara med!
 

Dagens bild - 090518 - 090524


 Så var det dags igen, jag har väntat en hel vecka med att blogga dagensbildinlägg och då blir det en massuppdatering igen. :)

090524  - Memory
Ungarna tokälskar att spela memory med mormor, ett minne som självklart måste bevaras


090523
Det var dags att vårfixa krukorna på framsidan. Mina påskplanteringar var tokslut så det blev till att åka och köpa nya blommor. Ella tyckte att vi skulle ha rosa och vita blommor och det tyckte jag lät bra, så hon fick välja blommor. Så här fin blev en av krukorna som jag och Ella planterade.


090522
Ella i full fart i planterandet. Hon komponerade krukorna och jag planterade. Bra teamwork. :)


090521
Scrapträff med Veckans Skiss-gänget. En härligt inspirerande dag med härliga tjejer. Hoppas att vi kan göra det snart igen!


090520
Vårt hus. Kanske inte världens bästa bild, men jag älskar vårt hus extra mycket på våren och sommaren när det står i sån härlig kontrast till allt det gröna. Ser ni att det bor pirater i vårt hus?


090519
När ska man skämmas bort med glass om inte när man sitter i rullstol? Vincent har inte lika ont i benet längre och har börjat anpassa sig till att ha gips och sitta i rullstol. Det gäller ju att kunna se det positiva i saker, glass och playstation i stora lass. :)


090518
Efter att ha varit borta i åtta dagar är ääääntligen mannen hemma igen. Ella var nog den som saknat honom allra mest och hon spenderade all tid hon kunde med att tanka pappamys.

 

Syrener

 
Våren är min favoritårstid. Allting blir grönt och slår ut och blommar och man blir påmind om att det är sååå långt till det är vinter igen. Syrener är en av mina favoriter på våren. De doftar underbart.



Jag längtar tills mina syrener är så stora att jag kan klippa stora buktetter och ta in.
 

Easer stämplar

 
Easers stämplar är helt underbara, och passar på flera olika sorters kort och layouter. Här har jag jobbat med några för Jane på
Scrapaddicted.

Här har jag gjort ett enkelt grattis kort i svart, turkost och vitt. Jag ritade av formen på en Jenni Bowlin-förpackning på vit cardstock som jag sen chalkade med Prussian Blue och fäste sen det på en turkosgrön cardstock och klippte runt om så att det blev en kant runt om det vita. Jag stämplade två stycken äppelkvistar med Fluid Chalk Prussian Blue och knöt sedan ett band kring och fäste det på kortet.

Jag stämplade först grattisstämpeln på vitt papper och klippte ut den. Fäste sedan stämpelmotivet på en vit cirkel och sen på en turkosgrön scallopcirkel med distanskuddar. Jag satte små turkosgröna blingstenar på fjärilarna i cirkeln och på bandet och uppe i högra hörnet. 
 

De små fjärilsstämplarna är supersöta att använda som dekorationer. Här jag har stämplat dem med Rose Coral Fluid Chalk på ljusrosa papper och klippt ut dem. Men jag lämnade en liten ljusrosa kant runt om dem.

För att få lite kontrast på bokstäverna har jag ritat vita blänk på dem och sen satt 3D-lack på dem. 
 

 


Jag kände för att gå ifrån mina vanliga mönster och göra en layout som jag inte brukar göra. Jag blev supernöjd med resultatet och jag hade riktigt kul när jag gjorde den. Rekommenderas!

Jag har använt de söta Easerfjärilarna på den här. De är jättesöta att stämpla i någon färg och sen klippa ut. De blir då som små dekorationer. 
 

Jag satte små blingstenar på kroppen på dem. 
 
 

Utmaning på Scrapaddicted

 
Varje månad är det en
ny utmaning på Scrapaddicted. Den här månaden har jag snott ihop utmaningen. Så här löd den:

Alla har vi ju massor av pappersspill och visst är det sällan det kommer till användning. För ett tag sen skaffade jag mig två stora hammarplastlådor, en som jag har till cardstocksspill och en som jag har till spill från mönstrat papper. Mitt på mitt scrapbord har jag även ett litet fat i vilket jag samlar framplockade dekorationer som jag inte riktigt orkar sortera tillbaka där de ska vara.

Den här månaden utmanar jag dig att använda ditt spill och osorterade dekorationer och att skapa en hyfsat snabb layout med det. Jag gjorde en layout med härligt spill från Sassafrass Lass papper och en blomma, en knapp och en tag som låg framme.

Hur ser det ut på ditt scrapbord?



Häng med på utmaningen du med!!
 

Veckans skiss - vecka 21

 
Idag är det tisdag och ny skiss på
Veckans Skiss. Så här tolkade jag den:


 

Skansen

 
Har insett att jag har massor av layouter som jag inte visat. Betar av dem lite efter lite. Här kommer en som jag gjorde för ett par månader sen. Bara från spillpapper och jag blev så nöjd!



Bilden är från förra sommaren när vi var och hälsade på syrran i Stockholm och spenderade en dag på Skansen.
 

Flirt

 
Idag landade Flirt i min brevlåda och oj vad snyggt det är. Det blir ett välkommet tillskott till min alfabetspark! :)




 

Dagens bild - 090517 - Vatten

 


Vi var utan vatten större delen av dagen idag med. Vid fyratiden kom det tillbaka, och jag hoppas sååå att det inte försvinner igen. Behöver jag säga att jag har tunnan och spannarna fulla med vatten?
 
 

Uppdatering om vattenläckan

 
I torsdags morse när vi vaknade hade vi ju inget vatten. Vi fick reda på att det var två vattenläckor på området och att ca 150 hus var utan vatten, bla vårt. På kvällen kom vattnet tillbaka och jag var dum nog att hälla ut det vatten jag hade här hemma. Jag trodde ju liksom att allt var fixat.

Men på fredag morgonen när vi vaknade var vi utan vatten igen och det var vi större delen av dagen. Mitt på dagen nån gång kom vattnet tillbaka och jag tog väääärldens snabbaste dusch, och det var tur det för tio minuter senare var vi utan vatten igen. Men det kom tillbaka senare på eftermiddagen.

Den här gången vågade jag inte lita på att vattnet skulle stanna kvar så jag hade två spannar och en tunna med vatten i badrummet och de lät jag stå kvar. Tre flaskor vatten lät jag stå i kylen med. Men igår kväll innan jag la mig så hällde jag ut spannarna med vatten men lät tunnan och flaskorna vara kvar.

Det är jag glad för nu, för när jag vaknade imorse så var vi utan vatten - IGEN! Nu börjar jag bli trött på det här!

Jag är också lite orolig för hur det ska gå med lagning, utställning av vattentankar och allt sånt där,  det är ju trots allt söndag. Håll tummarna för oss!



Bilden tog jag i fredags när jag, Vincent och morfar var och hämtade vatten i en av vattentankarna som kommunen ställt ut.
 
 

Dagens bild - 090513 - 090516

 
090516
När man brutit benet är det skönt att det finns datorer. :) Han sitter lite lågt i rullstolen bara, får komma på nån bättre lösning.



090515
Igår fyllde min pappa år så jag och barnen var där och fikade. Tog en massa bilder på ungarna. Den här blev min favorit. Visst kan man se syskonkärleken!



090514
Efter en jobbig dag utan vatten och ensam med ungarna kom min söta vän Linda ner till mig för att scrappa. Eftersom vi inte setts sen innan min födelsedag har hon med sig tårta och presenter! Underbart. Tack sötaste vännen, du räddade min dag!



090513
Vi gjorde studiebesök på ungarnas nya skola de ska börja på till hösten. Det verkade jättebra och Ella och Vincent fick varsin fadder och lekte ekorrarna byter bo. Ja, Vincent kunde ju inte vara med, men vi stod vid sidan och tittade på.


 

Födelsedagsgirlang med Lime Rickey

Serien Lime Rickey från Basic Grey är fullkomligt sprängfyllt med vackra, färgglada papper så jag bestämde mig för att göra en födelsedagsgirlang som man kan ta fram när nån fyller år. Jag stansade snygga QuicKutz-bokstäver först i två omgångar tunn kartong, och så limmade jag dem på varandra. Sen stansade jag ut samma bokstäver i olika Lime Rickey-papper och limmade på dem på bokstäverna som jag sen chalkade i matchande färger. Sen la jag upp Happy Birthday upp och ner och limmade dit ett snöre. Jag använde rejält med lim och lät det torka över natten.

 När det hade torkat tog jag glitterlim och målade på med pensel över alla bokstäverna, och när det var torrt lackade jag dem med ett lager decoupagelack. Jag satte därefter matchande blingstenar på alla bokstäverna.






Det ska bli kul att hänga upp den nästa gång nån fyller år!
 

Fredagsskissen på Scrapaddicted

 
Idag är det jag som ritat skissen på Scrapaddicteds blogg.

Så här ser den ut:



Och så här tolkade jag själv den:


 

Veckans skiss - vecka 20

 
Min tolkning av skissen på
Veckans Skiss:


 

Fortfarande utan vatten

 
Nu är det en
ny läcka och bara vår gata är utan vatten. Såååå drygt. Nu går jag snart hem till syrran och duschar.
 

Vattenläcka!

 
Det här var ju precis vad jag behövde... NOT!
 

Dagens bild - 090512

 
Igår skulle jag hämta Vincent tidigare från dagis för att åka på återbesök på barnsjukhuset i Lund. De skulle kolla så att allt såg bra ut efter
operationen i januari. Men de ringde mig ännu tidigare från dagis och sa att Vincent hade skadat sig. Jag avslutade snabbt det jag höll på med och rusade iväg. När jag kom till dagis fick jag se en genomledsen liten kille som satt på en bänk mellan två fröknar och gräääääät. Han hade sprungit och kolliderat med en kille på en sån där tung dagiscykel. Han hade fått den mitt på smalbenet. Han hade jätteont, men jag var ju tvungen att ta honom till hans läkartid i Lund ändå. Så vi körde dit och när vi var där så tittade Vincents läkare på benet och han trodde inte något var brutet och tyckte vi skulle avvakta lite och om smärtan höll i sig så skulle vi åka in.

Vincent ville bara hem så vi åkte hem och gjorde middag. Vincent var ledsen och hade ont hela kvällen och han grät till och med i sömnen på natten. Då insåg jag ju att detta inte bara var en stukning eller så. Snacka om att jag fick dåligt samvete.

Imorse åkte vi till läkarstationen här i Höllviken och blev sen skickade till röntgen på Ellenbogen i Malmö. Jag fick bära Vincent från Hansagaraget till Ellenbogen för han kunde ju inte stödja alls på benet. Oj vad tungt det är att bära 20 kilo barn, jag var helt färdig när jag kom fram. Efter lång väntan röntgades Vincent och vi fick reda på att han hade en fraktur och blev skickade vidare till akuten på UMAS. Där fick vi vänta i flera timmar innan vi äntligen fick komma in och träffa en läkare. Han berättade att Vincent skulle gipsas från låret och ner till tårna och så visade han in oss i ett annat rum. Där fick vi vänta på sköterskan som skulle lägga gipset och sen på sjukgymnasten och sist på att få en rullstol och kryckor till Vincent. Allt som allt tror jag det tog drygt sex timmar innan vi var hemma igen, och då var vi utsvultna.

Vincent har varit så tapper idag, fast han haft såå ont. Nu blir det till att vänja sig vid gips, rullstol och kryckor.

En glass fick han som belöning för att han varit så duktig hela dagen!


 

Dagens bild - 090511

 
Gästbloggar på
syrrans blogg idag, och där skulle det bloggas vårtecken. Så dagens bild blir Skånes härliga rapsfält.


 

Dagens bild - 090509 - 090510

 
090510 - Flyttat

Mannen är på Rhodos i åtta dagar från och med idag och syrran och hennes man åkte till Prag imorse för att vara borta i tre dagar, så jag och barnen packade ihop oss och flyttade till Humlebacken. Så nu bor vi här till och med onsdag och "passar" Jojo och Max. De behöver inte nån passning direkt, mer nån som håller lite koll och fixar mat och så. Vi har haft en jättemysig dag med bad i poolen, glasskioksbesök och nu ikväll har Jojo och Max hållt mig sällskap här nere. Vi har surfat, jag har scrappat och de har gjort läxor.




090509 - Bad på Humlebacken
Dryga 30 grader i vattnet. Underbart!


 

Dagens bild - 090508

 
Idag efter jobbet stack jag en sväng till
Stämpelgården för att hälsa på söta Millan och Karin och kika lite på scrapgrejer. Jag hade inte tänkt shoppa men kunde inte motstå de här:



Det gick bara inte, det stod mitt namn på dem! Hehe!
 

Dagens bild - 090507

 
Pappa-son-mys!



Mannen åker iväg och ska jobba på söndag och blir borta 8 dagar så barnen passar på att bunkra pappa-tid.
 

DT-grejer med RoseMoka

 
RoseMoka är en av mina favorittillverkare av papper och för ett tag sen fick jag ett härligt paket från
Scrapaddicted att jobba med. Av paketet gjorde jag en liten inspirationsbok att ha med i väskan, på träffar och hemma. I den tänkte jag samla skisser som andra ritat, inspirationslayouter som jag printat ut och egna skisser och anteckningar.

Jag gjorde den med min härliga BIA som jag fick i julklapp av mannen. Varje gång jag använder den så undrar jag varför jag inte använder den oftare, det är ju så kul!

Jag använde vanlig kartong som jag skar till och klädde med mönstrat papper och sen filade jag alla kanter mjuka och snygga. Tre flikar blev det, en för andras skisser, en för andras layouter och en för mina egna anteckningar. Jag använde såklart RoseMoka papperna till alltihopa. Serien Mec är en lite grabbig, färgstark kollektion som går i grönt, blått och turkost. Passar mig perfekt, inte för att jag är så grabbig, men färgerna älskar jag.



Bakom varje flik satte jag lite tjockare skrivarpapper (160g) och så byggde jag egna plastfickor av vanliga plastfickor och dubbelhäftande tejp att samla urklipp och små lappar och sånt i.



Jag valde att hålla mellansidorna väldigt enkla. Vill jag, så kan jag ju dekorera dem mer senare.



Sen blev det en enkel layout med ett gammalt RoseMoka papper i botten och två av de nya.



Av resterna gjorde jag ett kort. Har satt svart stickles på de svarta detaljerna, men det syns inte så bra på fotot.

 

Dagens bild - 090506

 
Snigelbulle (kanelgiffel) hemma hos mormor och morfar.



Tack för hjälpen idag mormor och morfar!
 

Dagens bild - 090505

 
Mina födelsedagssyrener är nergrävda!



 

Dagens bild - 090503 - Min födelsedag

 
Vilken dag!! Vilken underbar födelsedag jag hade igår!

Mannen och barnen väckte mig med latte, blommor och presenter. Ella hade plockat blommor i trädgården, Vincent hade gjort världens sötaste lilla gubbe och mannen hade gått helt överstyr. Först kom han med ett paket som jag öppnade och i fanns ett 50 mm Canon-objektiv till min kamera som jag önskat mig! Jag blev helt galet glad, men då säger han att han har en paket till och kommer med en större låda. I den fanns ytterligare ett objektiv, ett 18-200 mm Sigma-objektiv. Som om det inte räckte med det första! Men jag är inte den som klagar! Nu ska här lekas!

Så här såg mitt nattduksbord ut:



Jag hade lovat ungarna att vi skulle baka chokladbollar till mitt kalas. Det mesta andra hade jag bakat dagen innan. Gud vad skönt det är att ungarna börjar bli större. Jag stod bara bredvid och berättade för dem vad de skulle göra och hur mycket av varje ingrediens de skulle ta. De fixade och knådade och rullade och det enda jag behövde göra var att vända dem i kokos. Skönt att slippa bli kladdig!





Det är kul att bli kladdig!


Fyra händer i skålen är ju bättre än två!



Rulla, rulla, rulla! (Bortse från mig i bilden, jag är ofixad och osminkad hehe)


Kladdiga chokladhänder!



Jag som aldrig annars brukar fastna på bild, kom med på en hel massa. Jag vet inte varför, kanske för att det var min födelsedag.

Den här bilden är lite suddig, men jag gillar den ändå.














På den här bilden har jag faktiskt bytt om inför kalaset med. :)


En rolig födelsedagsöverraskning var att allra sötaste lillasyrran kommit ner från Stockholm!


Så här smarrig var födelsedagskakbuffén:


Allra bästaste, bästaste mannen! ♥♥


Ännu mer sällan än att jag fastnar på bild är att jag och mannen fastnar på samma bild. Tack för det Nille! :)


Och inte bara en bild, utan två!


På kvällen när alla gäster gått hem igen så grillade vi och avnjöt vårens hittills bästa grillmiddag. Mums!


Totalt sett hade jag en fantastiskt bra och mysig födelsedag med massvis med fina presenter och fina människor och god fika och mat. Jag kan inte klaga på en enda sekund, utan bara säga TACK till alla jag älskar. ♥
 

Mysteriet löst - jag är en klant!

 
Det fanns ju en kryptisk länk i sms:et jag fick! Och när jag gick in där fick jag se det här:


















Det var ju sötaste
Anna-Carin som hade skickat rosen. Tack vännen!!
 

Dagens bild - 090502

 
Härligt väder med massa sol och spring i benen!






 

Dagens bild - 090504 - Nån som känner sig skyldig?

 
Igår (när jag fyllde år) fick jag ett sms från Interflora om att jag blivit "Rosad". Tydligen kan man skicka en ros till någon via Interflora och så kan man hämta ut den på närmaste blomsteraffär. Rolig idé!

Idag när jag gick för att hämta ut rosen så fick jag inget kort eller något med! Så jag vet inte vem som skickat den!

Nån som känner sig skyldig?



Visst är den vacker? Jag njuter av den, fast jag är jättenyfiken på  vem som skickat den. :)
 

Jag badar med stövlarna på

 
I onsdags när jag och syrran var ute om plockade nässlor tog vi en liten promenad på stranden med. Det var så fantastiskt vackert i kvällsljuset och havet skiftade i lila och turkost. Jag försökte att ta några bilder på det men de gör inte verkligheten rättvisa så jag visar inte dem. Men eftersom vi hade varit och plockat nässlor så hade jag mina gummistövlar på mig och passade på att bada lite med stövlarna på.


 

Ny header!

 
Tröttnade på min gamla header, så jag pillade snabbt ihop en ny.
Gillar ni den?
 

Dagens bild - 090501 - Halsfluss

 
Det här året har inte varit bra för mig rent sjukdomsmässigt. Jag har haft den ena förkylningen efter den andra och jag fick tom öroninflammation och blev halvdöv för ett tag. Nu de senaste dagarna har jag haft fruktansvärt ont i halsen och haft supersvullna mandlar. Men det var inte förrän imorse när jag vaknade, efter att knappt ha sovit alls, med en brinnande hals som jag insåg att det kanske var halsfluss jag hade. Så jag satte mig i bilen och körde till akuten i Trelleborg där de efter halsprov konstaterade att visst var det streptokocker jag hade. Så jag fick penicillin - igen.

Det här lever jag på nu: Strepsils, Ipren och penicillin.


och te och honung.


Hoppas att det går över snabbt, för på söndag fyller jag ju år och vi ska ha släkten på kalas. Men läkaren lovade iaf att efter två dygn med penicillin så smittar jag inte iaf.
 

090403 - Valborgsmässoafton

 
Jag älskar Valborgsmässoafton! Då vet man att våren verkligen är på väg. Det här året har vi ju faktiskt varit grymt bortskämda med vår redan innan Valborg. Visste ni att det vait fler soltimmar i april än någonsin förut! Jag hoppas så att det fortsätter.

Den här Valborgsmässoaftonen firade vi tillsammans med våra goda vänner Leffe och Suna. Vi hade en superhärlig kväll, men supergod nässelsoppa, helgrillad lax och lyxig glassefterrätt med hallon och blåbär. Senare på kvällen spelade vi spel, drack vin och mumsade på goda ostar. En mycket lyckad Valborg.

Jag tog massa fina bilder när vi åkte upp till hoddorna och tittade på det traditionella bålet.

På väg dit, ungarna bara tokälskar Leffe och skulle såklart båda hålla honom i handen.


Andy, Suna, Vincent, Leffe och Ella.


Ser ni Öresundsbron?








Våra underbart söta ungar. Visst är det fint med flaggan och bålet i bakgrunden.




Det var varmt vid elden!


Vackra Suna.


Min fina man.


Solnedgång.


Öresundsbron.


 

090429 - Nässlor

 
Vivi och jag var ute och plockade nässlor för att kunna göra den traditionella Valborgs-nässelsoppan. Utan den blir det ingen Valborg!



 

Dagens bild - 090425 - 090428

 
090428 - Lådbarn

Linda var här hos mig och scrappade och Ella hoppade ner i lådan som Andréas spikmatta kommit i. Linda tog ett par bilder på henne, och eftersom det var de enda bilder som togs den här dagen så fick jag sno en till min dagens bild. Som tur var hade hon tagit med min kamera. Färgerna var dock lite knas så jag gjorde om den till svartvitt.




090427 - Pussel
Ella lägger pussel innan det är dags för sängen. Har ni sett att hon har tomtepyjamas på sig? *fniss*




090426 - Playdate
På söndagen hade ungarna tre kompisar här hos oss. Vi gjorde pannkakor, tog ner dem på stranden och flög drake och åt glass i trädgården. Toppen!





090425 - Vänner
Efter allt för lång tid så kom våra kära vänner H och T på besök med sina barn. Det blev en kväll med mycket lek, god mat och snack långt in på småtimmarna. Kom snart igen!



 

Helenes skisser

 
Ända sen jag började scrappa för drygt tre år sen så har jag älskat
WebmosterHelenes stil och hennes skisser. Så fort jag känner att jag kört fast lite så letar jag upp en Helene-skiss och så hittar jag min mojo igen.

Den här veckan är det Helene som ritat fredagsskissen i Scrapaddicteds blogg, och den skissen var så härligt Helenig så jag vara bara tvungen att scrappa efter den meddetsamma!



Skissen:


Scrappa efter den du med vettja!!
 

K8an har fixat mumsiga tävlingar!


Min söta svägerska Kate har fixat en massa härliga scraputmaningar i sin blogg för att fira att hon nu scrappat i två år! Oj, vad tiden går. Jag minns som igår när hon började scrappa och kom hit en kväll med bara en pappersmapp med sina papper och dekos i. Jag och Linda var så impade att hon lyckats packa så light. Numera har hon lite överfulla scrapkassar som vi andra. HAHA.

Men missa inte Kates härliga tävlingar, det tänker inte jag göra. :)

Här hittar du dem!