Kattungar på Humlebacken


Just nu har
min syster en kattmamma med fem bedårande kattungar hemma hos sig. Meningen är att de ska bo där tills de är gamla nog att säljas. De är fantastiskt söta och jag passade på att fota dem när vi var där ikväll. Insåg då att jag måste fota dem i ordentligt ljus en dag för oj vad söta de är.Visst är de bara för söta!


Lek med slutartider


Vincent lekte med en snurra som man egentligen ska sätta på en ballong så att den flyger iväg och tutar, men det var ju superkul att blåsa i den med.
Jag plockade fram kameran och lekte lite med slutartider.


Världskarta!


Äntligen har världskartan kommit upp över baren!Det var superpilligt att få dit den, men nu sitter den där. Och jag är så nöjd!


Två layouter för DesignatMina senaste alster för
Designat. :) Båda layouterna har jag gjort efter skisser jag hittat på Studio Calico. Jag älskar att scrappa efter skisser.


Veckans Skiss - vecka 34Den här veckan är det
Charlotte som ritat skissen på Veckans Skiss.Jag valde att göra en dubbel av skissen. Det gör jag nästan aldrig, så det var himla kul!

Hur tolkar du Charlottes skiss? Maila ditt bidrag till [email protected] senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.


Linköpingsscrap!


Tjohoo jag är anmäld till
Linköpingsscrap! Det ska bli så kul! Nån annan som ska dit?


Varför tar du kort på mig?


frågade denna lilla sötnos mig. -Joo, för att du är så otroligt söt!Visst är hon söt!? Hon heter Judith och är min sysslings mellanbarn.


Säsongsstart på Veckans Skiss!


Nu drar vi äntligen igång igen på
Veckans Skiss! De första veckorna kommer vi att presentera de nya tjejerna i teamet och vi har börjat med Lotta.  Så här tolkade jag hennes skiss:Hur tolkar du den?


Bästa vänner


Ny layout med mitt senaste DTkit från
Designat.Jag bara älskar fotot på min söta systerdotter Josefin och hennes sötaste kompis Johanna!
Puss på er tjejer! ♥


Kärlek

Hatshepsut


Just nu bor den här söta kattmamma hemma hos min syrra tillsammans med sina fem ungar (tre egna och två adopterade).Hon heter Hatshepsut, men det är lite jobbigt att säga, så hon kallas för Ketcup. :)


Enzo


Titta vilken sötnos som bor hemma hos
syrran.Visst är han fiiiiin!Jag och lillsyrran


Min lillasyrra har just varit och hälsat på oss en vecka tillsammans med sin sambo. På en middag hos vår andra syrra passade jag och Paula på att fota oss själva lite grann.

Men vi fixade ju inte att hålla oss allvarliga så länge så då blev det så här:
Puss på dig syrran, hoppas vi ses snart igen!