En LO till för Stämpelgården

Här kommer den sista LO:en (för tillfället) som jag gjort till Stämpelgården. Millan ville att jag skulle göra nån med mönstrad bakgrund. Jag gick och funderade en hel dag och sen när kidsen sov så kastade jag mig över den här. Jag blev rätt nöjd med resultatet. Bra sätt att få många bilder scrappat också. Såna här blir det fler av!

image217

Nya layouter för Stämpelgården

I onsdags fick jag ett underbart paket från Stämpelgården med massa papper och dekorationer som jag skulle scrappa lite av till shoppens galleri. Underbart. Det var särskilt de nya My Mind's Eye papperna jag fick som det var lite bråttom med. De passade superbra till mina Greklandsbilder så det blev ett ypperligt tillfälle att bli klar med mitt Greklandsalbum. Hittills har det blivit fem layouter men ni får hålla till godo med fyra stycken än så länge.

image213

image214

image215

image216

Tjohooo - jag vann!

För ett tag sen såg jag att Scrapaddicted hade en rolig tävling. Jag är ju aldrig sen att hoppa på en tävling och dessutom hade jag just fått hem mina härliga Elsiepapper därifrån och de passade sååå precis.

Utmaningen var att scrappa med färgerna svart, vitt, rött och turkost och dessutom använda ett mönstrat papper som bas. Jag valde ett härligt foto med Ella och scrappade loss med Elsie. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet och superförvånad och jätteglad när jag idag inser att jag faktiskt vann!! Tack för det Jane!

Här är layouten:

image212

Det syns inte så bra, men jag har täckt de stora bokstäverna (stjärna) med svart glitterlim så att den ska vara riktigt glammig.

Glad midsommar på er!

image210
Så var det midsommar igen! Det kan man nästan räkna ut när man kikar ut och ser att regnet bara ööööööser ner. Varför kan det bara inte vara fint väder och sol nån midsommar för. Vi ska åka till Ludvigsborg och fira midsommar hemma hos goda vänner. Vi blir sex famlijer med barn. Hur ska alla vi kunna vara inne? Vi hade egentligen tänkt sova över men nu tar vi nog och kör hem istället. Nåja, det blir nog kul ändå.

Idag har vi färgutmaning på
Scraputmaningen, man ska använda färgerna orange, rosa och turkos tillsammans. Jag tog mig an utmaningen och det här blev resultatet. En LO på Ella från barnens treårsdag.

image211

I onsdags fick jag ett härligt DTpaket från Stämpelgården, men underbara sommarpapper som ska komma upp i shoppen nästa vecka. Jag har redan hunnit med att scrappa fyra layouter och fler ska det bli. Men ni får inte se dem ännu för de får komma upp på Stämpelgården först.

Nya layouter

Här kommer ett gäng nya layouter som visats på Scraputmaningen de senaste dagarna.

I måndags hade vi scrapjacked och här är min tolkning av Carinas snygga layout:
image207


Och igår skulle vi scrappa bilder med action eller rörelse:
image208


Och idag har vi en teknikutmaning, man ska ha med häftklamrar, knappar och fotohörn.
Jag valde att stämpla sömmar som fotohörn.
image209

En LO jag glömt visa

image206

Kidsen kommenterar

Nu på kvällen idag så var Ella och Vincent ute i trädgårdern och lekte och det började bli rättså sent. Så kommer Ella in och vill ha vatten i en flaska. Så får hon det och så säger jag samtidigt till henne att hon bara får vara ute en liten stund till för sen ska hon komma in och få pyjamas. Då säger hon så snällt "Okej, mamma!". Men på vägen ut hör jag henne muttra "Åååh, oflyt!"

Haha! Var får de allt ifrån?

Testat min kamera lite

image202

image203

image204

Behöver jag säga att jag är nöjd med kameran?
Det är en Canon PowerShot S3 IS.

Hitta Storyn

Igår hade vi en ny utmaning på Scraputmaningen. Den heter Hitta Storyn och kommer att återkomma varannan måndag ochså kommer vi att ha Scrapjacked som vanligt de andra måndagarna.

image201

Utmaningarna med Hitta Storyn går ut på att vi alla ska scrappa utifrån samma titel. Denna veckan var titeln "Sluta aldrig". Här är mitt bidrag:

image200

Ny layout!

Igår scrappade jag en LO bara för att det är så kul! Jag brukar ju annars scrappa för att det ska vara på Scraputmaningen eller till Stämpelgården eller till nån tävling eller nåt sånt. Men layouten igår var bara för att det var kul och för att jag blivit så inspirerad av Peterlina på Scraputmaningen.

För att ändå bli utmanad lite grann så bad jag Linda utmana mig och hon sa att jag skulle utgå från färgen grön och använda både clear stamps och foam stamps. Så här blev resultatet:

image199

Ny LO!

Den här layouten låg på Scraputmaningen igår. Vi hade temat idrott då.

image198

Hjälp barncancerfonden!

Häromdagen skickade Linda en länk till mig om en artikel om en åttaårig liten tjej som dör i cancer i Lund. Jag blev oerhört berörd och ville genast göra någonting. Jag beställde då ett vackert silverhalsband som säljs i förmån till Barncancerfonden. Det kostar 295 kronor och halva pengen går direkt till Barncancerfonden.

Hjälp Barncancerfonden du också!!

Här hittar du
artikeln!

Så här fint är halsbandet:

image197

Här kan du köpa det: Barncancerfonden.


Lite nytt som visats på Scraputmaningen.

image194

image195

image196

Trädfällning!

Idag påbörjades processen husbyggning på riktigt. Eller egentligen blev det inget byggt, snarare tvärtom. Vi fällde två träd på baksidan. Men det är ju nödvändigt för att kunna bygga ett hus där.

Svärfar kom i morse med sin motorsåg och har jobbat och slitit hela dagen. Till sin hjälp har han haft Andy, min pappa, Micke och Max som allihopa också jobbat på bra. Jag har servat med mat och kaffe, mamma har hjälpt till att ta hand om kidsen, och Vivi och övervakat och kommit med glada tillrop och input där det har behövts.

När första trädet skulle fällas var problem nummer ett att få fäst ett rep runt stammen. Högt upp kring stammen. Först försökte Andy få upp det:
image181

Sen Micke:
image182

Sen skickade de upp Max i trädet och han fick såklart dit repet. Bravo Max!
image183

Ella och Vivi tittar på:
image184

image185

Så här stort var trädet:
image186

Här är alla som hjälpte till att dra. Tom Peter2 (grannen) var med:
image187

Andy:
image188

Jan sågar:
image192

Nu kommer det!!
image189

image190

image191

När träden låg ner var ju inte Ella sen att gå balansgång på dem! :)
image193