Ella och Molly


Kolla så fina de är tillsammans!
Veckans skiss - vecka 47


Min tolkning av
Veckans Skiss:Se, jag scrappar Koh Tao. Måste ju se till att Thailandsalbumet blir komplett. Igår gjorde tom Ella en layout till det albumet. Ska visa den med. :)


Julaftonsfika


Varje år när scrapshopparna börjar fyllas med julpapper så scrappar jag förra julens foton. Det är ju inte kul att scrappa dem efter jul. Men nu när man börjar längta lite efter jul så är det mycket roligare.

Den här layouten visar jag i
Magdas blogg idag:
Veckans skiss - vecka 46


Här är min layout för
Veckans Skiss den här veckan:Jag och mamma sorterade min monsterhög med layouter förra veckan, och då insåg jag att jag inte scrappat nästan nånting från Koh Tao så det kommer nog bli lite nya Thailandslayouter framöver.


Sötaste ridtjejen!


Ella går på ridskola varje torsdag. Sen har hon turen att få rida världens sötaste shettis på helgerna också. Ella lever verkligen för sin ridning och det är så himla kul att se. Så jag tänkte att jag skulle bjuda på ett par bilder på Ella och Molly.Här är de tillsammans i hagen efter ridpasset. Ella har precis sadlat och tränsat av och borstat lilla Molly och här får hon äpplen som tack.Ella är så härligt bestämd och duktig med hästar.Visst är hon söt lilla Molly. Hon har precis haft pannluggen i fläta så den är alldeles lockig.

Och här kommer sötaste Ella på väg från stallet med sin ryktväska.Syns det hur glad hon är?Vi ses igen på lördag Molly!

Sightseeing


Den här layouten gjorde jag för ett tag sen till
Veckans Skiss:
InzpiraI senaste numret av Inzpira har jag en layout med. De frågade mig om inte jag ville bidra med en layout som jag scrappat snabbt då de skulle ha en artikel om att scrappa på 30 minuter. Eftersom jag är en snabbscrappare så tackade jag såklart ja. Jag gillar att tjoffa dit och kanske inte tänka alltför mycket. På sidan 30 kan du se den här layoutenEn ganska typisk Fia-layout med lite spillbitar och färgstänk.

Det som gjorde mig riktigt glad idag var att se att jag inspirerat Stella till att göra en case/lift på min layout. Här kan du se hennes fina layout.