Halloweendisco


Nu har jag just varit och lämnat barnen på Halloweendisco på skolan. De var jättetaggade (deras egna ord) och tyckte det skulle bli jättekul.

Så här fina var de:

Läskiga va?!Scrappa i förväg!


Oftast handlar ju scrapbooking om att bevara minnen av något som redan hänt. Väldigt sällan scrappar man ju i förväg. Men nu är det så att vi har bokat en fyra-veckors semester till Thailand i vinter och det är som att ha en karamell som man inte riktigt börjat suga på.

Jag har gjort en bok som jag tänkt ta med på semestern som vi kan fylla i minnen i efterhand som vi upplever dem. Det kan bli en rolig bok att läsa och dessutom ett perfekt hjälpmedel för mig när jag scrappar alla de miljoner bilder jag planerar att ta. :)Boken är ca 15 x 20 cm och passar därför bra att ha med i väskan. Jag har bundit den med hjälp av min älskade Bind-it-all.På insidan av pärmen har jag fäst ett litet kuvert att samla kvitton och andra minnen i.


En sida har tillägnats flygresan. Jag kan ju inte säga att jag ser fram emot att flyga så långt med två sjuåringar. Men det går säkert bra.Vi kommer att stanna tre nätter i Bangkok hos mannens bästa vän med familj som bor där. Men titeln One night in Bangkok kändes roligare. :)Vi kommer att spendera nyårsafton hos våra goda vänner.Vissa sidor i boken är linjerade och där kommer det få plats att skriva massor.Fortsättning följer!


Popcorn


Den här layouten gjorde jag för länge sen, men jag hittade den nu när jag rensade upp lite. Jag tror inte att jag bloggat den förut, men jag gillar den himla mycket, så har jag det så får ni se den igen. :)


Lite kort


Jag är ingen kortmakare, men ibland behöver man ju ett kort, så det händer att jag snabbscrappar lite kort. Här är mina senaste:

Detta fick Tommy och Jessica på sin 40-årsfest i lördags:

Massa nya layouter


För ett par helger sen var jag på en härlig scrapträff här i Höllviken där jag fick massa scrappat och innan dess var jag på en träff i Linköping. Insåg att jag inte visat ens hälften av de layouterna. So bear with me, för här kommer en hel massa.

Här har jag liftat sötaste
Sockergrynet:


Och här har jag liftat AnnaB, vilket var en av tävlingarna i Linköping:

Utlottning hos Magdas

I Magdas blogg lottas just nu ut ett scrapfeberpaket. Jag är riktigt sugen på att vara med i scrapfebern det här året och vad hade då passat bättre än att vinna paketet!Var med i utlottningen du med!


Söta små spår i sanden


Idag har jag varit hemma med Ella som är lite sjuk. Vädret var helt underbart idag och vi passade på att ha en liten picknick på stranden.

Men när vi var där upptäckte vi små, små spår i sanden vi aldrig sett förut. Är det nån som vet vad det kan vara för djur som gjort dem? Vi gissade på möss, men gillar de att vara på stranden?Har fotat spåren tillsammans med mina nycklar för att man ska få en känsla för hur små de faktiskt är.Och tillsammans med Ellas fot, storlek 31.

Denna veckan i Designat-bloggen


Nyaste layouterna för
Designat:Nya layouter för Designat


Förra veckan visade jag den här layouten i
Designats blogg. Underbara papper från Bo Bunny.Jag rev sönder cardstocken och satte ett mönstrat papper under. Sydde två kontrasterande sömmar också.Washi-tape och en blomma.
Veckans Skiss - vecka 40


I tisdags var det dags för ny
Veckans Skiss. Då var det Anna som ritat skissen. Så här tolkade jag den:

En layout från helgen!


I helgen har jag umgåtts med ett gäng underbara tjejer på scrapträff igen.

Den här layouten gjorde jag där.