Thailand nästa!


Nu checkar jag ut härifrån och från nätet i allmänhet. Imorgon åker jag och min familj till Thailand och jag lämnar över huset till vår kära husvakt som tar hand om hus och katter.

På återseende i februari! Hoppas att snön är borta då. :)


Kedjan


Speciellt till dig Lojsan kommer här en bild på kedjan.Nästa år sätter vi en ljusslinga i den innan den fryser så här. Fatta så coolt det kommer vara med en lysande iskedja. :)


Istappar


Det är kallt i Höllviken just nu. I natt har det varit -16!Nu ska jag köra till jobbet!


Fotoväggen


Så här fint blev det i matrummet med bilderna som
Jenny Sandberg tog på oss i höstas:
Fotografering med Jenny


Nu har jag scrappat första bilden som jag fått från fotograferingen med Jenny!Men det är inte den sista. :)


Älskar denna låten


Oj vad jag tycker om den här låten just nu:
Finaste lillasyrran!


 

I helgen har jag varit uppe i Stockholm och hälsat på lillasyrran och hennes sambo. Det har varit en riktigt härlig helg då jag blivit rejält bortskämd med hotelvistelse och härlig shopping och tur till Skansen. Tusen tack finaste Paula!

 

Jag kommer att visa en hel del bilder från Skansen utflykten senare, men här är en bild på sötsyrran på båten dit.

 


Har testat Philips Sonicare HX6731

Jag är medlem på
Smartson och jag har fått testa en ny tandborste från Philips som heter Sonicare HX6731 som gör tänderna rena och vita. Jag har testat den i snart en månad och trivs mycket bra med tandborsten. Den skakar istället för att snurra som min gamla elektriska tandborste gör och det känns verkligen som om tänderna blir riktigt, riktigt rena med den. Om de blir så mycket vitare vet jag inte, men jag kommer definitivt fortsätta använda den.


Jordgubbar med vispgrädde


Min senaste layout som jag gjort för
Designat.

Buzzador Santa Maria Thai


Vi har fått testa Santa Marias röda currymix Paneng, vilket passade oss perfekt eftersom vi åker till Thailand om ett par veckor och det var jättebra för barnen att träna på lite thailändska smaker!Jag måste verkligen säga att det var urenkelt att laga en smaskig middag med denna kryddmix. Riktigt gott blev det!Prova du med!

Veckans skiss - vecka 49


Min tolkning av
veckans skiss!
Alla dagar


Den här layouten gjorde jag i torsdags när sötaste
Linda var hemma hos mig.Materialet kommer från senaste Studio Calico kitet. Det roliga är att de två rosorna i plast skojade jag och Linda om och sa att de kommer man ju i alla fall aldrig använda, och så passade de så bra på min första layout med kitet. Ibland förvånar man verkligen sig själv. :)


Veckans Skiss - vecka 48