Project Life 2012 - Förstasida


Jag har gjort en superenkel förstasida till mitt Project Life-album:
Project Life 2012 - Vecka 2


Här kommer mitt andra uppslag till albumet Project Life!Mitt foto på omslaget!


För något år sedan kom boken Lev vackert ut i Sverige. Min syrras kompis Katta, ägare till butiken
Hem och Hav, skulle ha med en bild i den boken och då frågade hon mig om jag ville fotografera. Vi höll på att styla och fixa i syrrans trädgård för att få ihop en snygg bild.

Nu har boken kommit på tyska och då har vår bild hamnat på förstasidan. Kul!!
Veckans skiss - vecka 4


Veckans skiss har jag tolkat så här:
Project Life 2012 - Vecka 1


Nu har jag påbörjat ett nytt scrapprojekt för året. Project Life 2012. Det innebär att jag kommer att dokumentera året med ett uppslag för varje vecka.

Mitt första uppslag ser ut så här:

Nu ska jag sätta igång med vecka 2 och 3! Det gäller ju att vara ikapp. :)


Tisdagsskiss på Magdas


Idag är det jag som ritat
skissen på Magdas!Och så här har jag tolkat den:
Kasta frisbee


Härliga, härliga Koh Tao. Nån gång ska vi tillbaka till Thailand!

Leka


Barnen hade så kul när vi var på Gotland. Här är de tillsammans med Andreas kollegas son Love.

Äntligen


För ganska precis ett år sen fick Ella äntligen ta hål i öronen. Det hade hon längtat efter länge.Layouten är en lift från Linköping. Inte heller här kommer jag ihåg vem som gjort originallayouten.


Veckans skiss - vecka 3


Här är min tolkning av
veckans skiss!
Just the 2 of us


De här fotot tog vi på oss själva i hotellobbyn när vi hade en skön barnfri helg i Köpenhamn. Mer sånt hoppas jag på 2012.
LiftDen här layouten liftade jag av en annan layout när vi var i Linköping. Tyvärr kommer jag inte ihåg vem som hade gjort den.Men jag blev nöjd med min. Lite avskalad, men snygg.


Mina favoriter 2011


Jag brukar alltid visa mina tio favoritlayouter från året som gått. Eller alltid och alltid. När jag satt och kollade igenom vad jag gjort under året så insåg jag att jag inte gjorde det förra året. Vi var ju i Thailand hela januari och det kom nog bort på nåt sätt. jag har dock kollat igenom mina layouter för 2011 och hittat mina favoriter. Och jag ska försöka kolla igenom det jag gjorde 2010 och hitta favoriter där med och visa. Vill ni se mina gamla favoriter hittar ni dem här
2009, 2008 och 2007.

Här kommer mina favoriter från 2011, utan inbördes ordning.


Nu ser jag fram emot ett nytt år med massa nya layouter!Ett gäng kort


Jag som aldrig (nästan) gör kort, har lyckats svänga ihop ett helt gäng. Det är alltid bra att ha i skåpet när nån fyller år.
Nu blev jag riktigt sugen på att göra fler. Ett tag försökte jag göra ett kort med spillet från varje layout. Det är ett ganska bra trick. Kanske skulle jag testa det igen.Påskgodis


Den här layouten har jag gjort efter en skiss av
Malena. Jag blev riktigt nöjd med den och tycker att den passar bra till godistemat.Lite lagom busig så där.


Sötaste


De här fotona tog jag i Visby i somras.Layouten gjorde jag efter en skissutmaning i Linköping i höstas.


Ovisade layouter!


Jag skulle sätta mig och välja ut mina favoritlayouter från 2011, men insåg då att jag har ett helt gäng layouter som jag inte visat. Så jag väntar lite med att välja mina favvisar och visar några ni inte sett ännu.

Först ut är en som jag gjorde i Linköping. Det är nog så att den är en av mina favoriter från förra året. Himla nöjd med hela upplägget och färgerna är jag iaf. Och så är ju tjejen på fotot sötast i världen också!
Tyst i bloggen


Oj, här har det varit tyst ett tag. Vi har haft ett långt och välbehövligt jullov och haft det jättemysigt. Vi hann med en härlig tur till Stockholm där vi träffade min syster och hennes sambo och ett helt gäng andra vänner. Härligt. Men aj vad långt det är att köra.

Det har inte blivit mycket scrappat på sistone, vet inte om det är årstiden eller vad det är. Men nu är jag igång igen. Den här gjorde jag igår.Fotona tog jag i somras när vi var i Visby. Åh vad jag längtar till sommaren!