Bo Bunny för Designat


Min senaste layout som jag gjort för
Designat.Nya bilder på kattungarna!


Snart är det dags för de här små sötnosarna att flytta från min systers hus och hem till egna familjer. Förra helgen passade jag på att föreviga dem igen.Visst har de vuxit!


Veckans Skiss - Vecka 39


Här är min tolkning av
denna Veckans Skiss:
Cheesecake


Igår var vi hembjudna på middag hos vänner här i Höllviken. Vi bjöds på mumsiga grillspett och den här läckra cheesecaken till efterrätt.Receptet finns i senaste
ICA Buffé.


Ella på Lilla Gubben


Lördagar är Ellas favoritdag för då har hon sin ridning!
Hagel


Igår var min svåger här och såg Idol med oss, för han var gräsänkling och ville ha sällskap. Efter Idol såg mannen och han en film och jag satt vid datorn. Plötsligt brakade värsta ovädret loss och det började ösregna, åska och blixtra. Det dröjde inte länge förrän det haglade så mycket att det lät som om taket skulle falla ner. Det hela var över på ca tio minuter och då låg det flera centimeter hagel på marken. Jag körde Micke hem och då ångade det upp överallt och det var ganska spöklikt. Nu på morgonen låg det högar med hagel kvar, kul för då kunde jag visa barnen.
Bo Bunny


Ny layout för
Designat!


Lek med kattungar


Har jag sagt att ungarna älskar att åka hem till sin moster och leka med alla kattungarna?
Hamlet


Syrrans fina katt Hamlet.Min favorit. ♥


Cirklar


I helgen var jag på Linköpingsträffen. Det var, som det alltid är på träff, superkul och inspirerande. Som vanligt fick jag inte gjort så mycket som jag hade tänkt, men ett gäng layouter och kort blev det ju. Bla den här som visas i
Designat-bloggen idag.Jag sprayade grön färg på cardstocken, satte fotona på tunna distanskuddar och stansade sedan ut cirklar i tre olika papper och placerade ut. Sen satte jag blingstenar på vissa av cirklarna.Måste bara länka!


Måste bara länka till
det här inlägget i min mammas blogg. Detta har Ella sysslat med medan jag varit iväg på scraphelg. Fantastiska unge!


Mitt foto som canvas!


I våras fotade jag min söta lillasyrra och hennes pojkvän för att de ville ha en canvas med ett foto av dem själva i vardagsrummet. Målet var att man inte skulle se att det var dem, men att det ändå skulle vara dem. Om ni fattar.

Nu har mitt foto blivit en canvas och sitter över soffan hemma hos dem i huvudstaden. Och visst blev det bra!Och så här ser fotot ut:Jag är nöjd, och hoppas att de också är nöjda!


Nya layouter för Designat


Dessa visade jag i
Designats blogg i tisdags.Finaste systersonen


Som ni har märkt så gillar jag att fota allt och alla i min omgivning. Men alla fastnar ju inte lika lätt på bild som andra. Så gissa om jag blev glad när jag insåg att fotona jag tagit på min systerson Max när han fyllde 15 blev riktigt. riktigt bra! Visst är han snygg!Puss på dig sötaste systerson!

♥ ♥ ♥ Veckans Skiss - vecka 35


Den här veckan är det
Ann-Louise som ritat skissen på Veckans skiss.Så här blev min tolkning.Hur tolkar du den? Glöm inte att maila oss på [email protected] senast på måndag om du vill få chansen att visas i bloggen.