Underbara sommarkväll


En somrig layout som jag gjort för
Designat och en underbar sommarkväll på Sill och Nubbe i Falsterbokanalen.
Jag gästar Magdas


För två år sen gästade jag
Magdas Scrapbooking och nu är det dags igen! Jag fick ett underbart juligt paket av Annette och satte igång och scrappade direkt!
Jag fick ett så underbart rutigt band att jag inte kunde låta bli att låta det få fokus på en layout genom att knyta en härligt stor rosett.

Ser ni att jag använt en 9:a istället för ett g? Ibland har nöden ingen lag, jag hade ju redan använt det enda g:et som fanns med i det härliga glitteralphat.Med i paketet fick jag också ett häftigt lite halvgenomskinligt papper med rosor. Jag figurklippte och gjorde en fin ram till mitt julfoto från förra året. Ser ni att motivet är ovanpå fotot liksom som ändå syns igenom.
Och så blev det en layout som inte var så julig. :) Men man måste ju inte använda julpapper till jullayouter.Det blir nog ett par layouter till med de här fina papperna!


Snaaart sju


Tänk att de här sötnosarna fyller sju på söndag!


Var tog de åren vägen??


Veckans skiss - vecka 47


Idag är det sötaste
Kate som ritat skissen på Veckans skiss!Så här har jag tolkat den:Hur tolkar du den? Maila oss på [email protected] och visa!


Veckans skiss - vecka 46


Den här veckan är det
Jennie som har ritat skissen:Så här har jag tolkat den:Detalj:

Sommartjej


En layout jag gjort för
Designat.
Fars-Dagskort


Min pappa älskar ugglor, så när det var Fars Dag kunde jag inte låta bli att använda den här söta lilla ugglestansen till hans kort. Finns på
Designat.
Vinn en valfri sjal!


En mammas dagbok i samarbete med Creative Lounge lottar ut en valfri sjal från Lilly of Sweden. Jag samlar på sjalar och har antagligen redan för många, men det är så skönt när man fryser och så är det himla snyggt också.

Så här gör du för att tävla:
  1. Välj vilken sjal du vill vinna, lämna en kommentar i tävlingsinlägget på bloggen En mammas dagbok (du hittar utbudet på Creative Lounges webbplats).
  2. Bli ett fan på Facebook (om man inte har Facebook signa upp till Creative Lounges nyhetsbrev i webbshopen).
  3. Extra lott;  dela med dig av tävlingen till dina vänner genom t.ex Facebook, Twitter eller i er egen blogg. Kopiera gärna tävlingsbannern till er blogg.

Snart vuxen


En layout med finaste systersonen!


Veckans Skiss - vecka 44


Den här veckan har
Anna ritat en jättefin skiss på Veckans skiss. Jag tyckte först att den var lite svår, men blev ändå nöjd med resultatet.Så här blev min layout, fina jag och Paula är va!?
Veckans Skiss - vecka 43


Sötaste
Lotta ritade skissen den här veckan:Och så här tolkade jag den:
Veckans Skiss - vecka 42


Den här veckan ritade
Susanne en jättefin skiss:Den tolkade jag så här: