Hemma med Ella


Förra veckan fick Ella urinvägsinfektion och feber och eftersom Andréas var i USA så var det jag som fick vara hemma alla dagarna. Ella var trött och febrig och tittade en hel del på TV. Då är det skönt att ha en katt som sällskap. Så här låg de ofta, mage mot mage.


Veckans skiss - vecka 7


Min första veckans-skiss-layout det här året. Skissen hittar ni
här.Fotot är från Railay, första stoppet efter Bangkok på vår Thailandsresa. Där var såå vackert, precis så som jag föreställt mig Thailand!


Kusiner i fina pippitröjor


De här fina tröjorna har min söta mamma stickat till Ella och hennes stora kusin Josefin.


Finaste tjejerna på vår fina strand i höstas.


Vincent


Den här bilden hittade jag också när jag satt och redigerade bilder från i höstas. Fina Vinne, han blir alltid så bra på bild.Och visst ser man likheterna med hans stora kusin här nedanför?! Ögonen och munnen. :)Hur fin kan man bli?


Igår satt jag och pillade med bilder från i höstas och vintras och hittade det här guldkornet på min systerdotter. Tog det på julafton.Hur fin kan man bli egentligen??Hål i öronen


När Ella fyllde sju så fick hon ett par örhängen i present, med löfte om att få ta hål i öronen. Men eftersom vi skulle spendera hela januari i Thailand så bestämde vi oss för att vänta med att ta hål tills vi kom hem igen.

Sagt och gjort, ett par dagar efter vi kom hem åkte jag, Ella och Mormor till Trelleborg för att ta hål i öronen.

Det kändes säkrast att sitta i mammas knä.
Hon ser lite nervös ut, men hon tyckte inte att det gjorde särskilt ont.
Första örhänget sitter i!
Fiiiint!
Och här har hon fått båda! Mycket nöjd!
För att fira lite bestämde vi oss för att gå och fika på det mysiga caféet Systrar & Bönor.
Man kan tydligen bo här också om man vill.
Caféet är litet och mysigt. Där nere finns bara disken och ett par barstolar i fönstret. Men på ovanvåningen finns massor av sittplatser.Det är en gammal lägenhet som är inredd till café. Jättemysigt med massa udda möbler. Ella beställde scones och varm choklad och mormor och jag åt mumsiga smörrebröd och drack latte.
Jag kunde inte låta bli att fota toaletten som de fixat till lite fiffigt.
De hade delat av en vanlig toalett så att det blev två toaletter och ett litet rum med handfat. Smart!Och så en sista bild på hål-i-öron-tjejen!

Koh NgyanOj, vad det tar tid att fixa och sortera bilder! Men jag bjuder på en bild från Koh Ngyan dit vi åkte en dag. Det är tre öar som sammanbinds med sandbankar när tidvattnet är lågt.Som ni ser är det inte bara vi som tycker att det är vackert där.