Månadspaket från Scrapaddicted

Jag har fått förmånen att få skapa med Scrapaddicteds månadspaket för augusti. Det är en härlig blandning av färsprakande RoseMoka papper och lite lyxigare Chatterboxpapper.

Jag gjorde två layouter och ett kort med paketet. Skynda in på Scrapaddicted och fixa ett eget paket innan de tar slut!
Underbar promenad

Ibland är man lite extra glad att man bor där man gör. Jag och syrran var ute och gick ikväll och hjälp vad vackert vi bor. Ibland var det som om man dog lite grann. Jag sa att om man bara kan få en hundradel av hur vackert det är på bild så kan man sälja den för en miljon. Jag ska visa några bilder som jag tog. Tyvärr hade jag bara min lilla ixus med mig. Men den kan ta rätt fina bilder den med. Ljuset var helt rätt.Visst är det vackert?!

Skiss på Scraputmaningen

Idag visas den här layouten på Scraputmaningen, efter en skiss av Kicki/Pickos. Bilden tog jag när vi var i Stockholm och skulle ge oss ut på stan.


Fler grejer till nooken

Två saker till hann jag med i helgens VC på nooken.

Först altrade jag en tändsticksask:Sen skulle man inspireras av den här annonsen:Och så här tolkade jag den:


VC på Nooken

I helgen är det Virtual Crop på MyScrapbookNook och jag är barn- och manfri så jag passar på att scrappa lite till det. Nu ska jag hem till mamma och pappa på middag, men jag hoppas på att det kan bli ett par layouter ikväll med. Dessa har jag gjort hittills:

Först en där man skulle använda färgkombinationen röd - grön - turkos. Jag valde att lägga till svart.


Sen en där man skulle ha en stor titel. Jag använde Abigail Grand.


Sen en färgkombo till - svart + vit + valfri accentfärg. Eftersom jag älskar rött, svart och vitt ihop så var inte valet svårt.

Bilder från Stockholmsresan

Här kommer (på begäran) ett litet urval av alla de bilder som vi tog när vi var i Stockholm.

Först en bild på mig och kidsen vid slussen:Vincent njuter av stan:Efter att ha gått runt i Gamla Stan var det dags för en (dyr) fikapaus. Men gott var det och latten var supergod.Vi lyckades komma precis till vaktombytet på slottet.Vincent tyckte att det var urhäftigt att få se kungens vakter.
Jag och Ella.På kvällen hälsade vi på våra goda vänner, familjen Anderberg som köpt hus på Tyresö. De bjöd på härlig grillad mat.Efter maten tog vi en promenad och vissa tog ett kvällsdopp.Vi åkte en hel del båt när vi var i Sthlm. Vincent tyckte det var jättespännande.


Ungarna tyckte att det var härligt att få vara så mycket med sin moster.Och vi tyckte det var härligt att vara tillsammans. :)Ella, en riktig citybrud!Vi träffade min tvillingmammekompis Louisa och hennes söta tjejer, Norah och Noomi.Glasspaus.När man gick in på Skansenakvariet var man tvungen att gå runt om den här högen av lemurer. Sååå söta de är!De hade en klapphörna där man kunde klappa en orm och en fågelspindel. Ella vågade inte klappa ormen, men spindeln klappade hon gärna (säkert fem gånger). Hon tyckte att den var gullig. Jag gillar ormar så den klappade jag. Men när jag såg att Ella klappade spindeln så var jag ju tvungen, och det var faktiskt inte så farligt. Den var mjuk. :) Såå stolt jag var att jag hade klappat den sen.
(Andréas och Vincent vågade inte klappa alls, och Paula klappade ormen men inte spindeln.)Ella klappar spindeln:Paula och jag och barnen njuter i parken.Sockervadd är ju ett måste!Vincent körde bil!Sen gick vi till Rosendals Trädgård och njöt av en god fika.

Paula och Andréas myser över kaffet. "Jao vill hao gaffe neu!!"Ella älskar Peter!Tuffa killarCoola brudarPaula med barnen på Karlsson på Taket föreställning på Junibacken.
Fy vilken rip-off det stället var!!Till sist en söt syskonbild på mina kära småkids. De var såå duktiga hela resan.

Vega


Färger

Hur många färger på engelska kan du komma på på fem minuter? Jag kom på 33 stycken. :)

33


Hittade detta i Hallonflickas/Maries blogg. Tyckte det var lite kul. :)

Lunch


Nytt på Scraputmaningen

Denna visas på Scraputmaningen idag.Utmaningen var salig blandning och man skulle ha med följande:

* Ram runt foto
* Minst en fjäril
* Akrylfärg
* Rubons i rubriken

Antagen

"Du har tackat Ja till följande utbildningar: 1. HJ-12389 - Digital bildbehandling 7.5hp, Fristående kurs, Högskolan i Jönköping, Poängbidrag 7.5, Antagen"

Så skönt att veta att man blivit antagen. Nu jäklar ska här photoshoppas!!

Hemma!!

Nu är vi hemma igen från en härlig Stockholmssemester. Bilder kommer.

Trädäck

Här hemma växer sakta men säkert ett trädäck fram. Mannen bygger och bygger och är supergrym. Titta så fint det blir:

Igår premiäråt vi middag på däcket. Det var sååå mysigt. Jag gissar att vi kommer att bo här ute i sommar.Vi ska bygga plank, staket och räcke också, men det får bli efter vår lilla Stockholmstur.

Nya layouter

Två nya layouter har det blivit. Först en med Ella och hennes kompis som springer ner i havet. Tycker att det fotot är så underbart somrigt!Och sen en från när Tim var nere hos oss och grillade. Ännu en sommarbild!


Lite nytt!

Nu mår jag äntligen bättre igen. Har dessutom påbörjat min semester, vilket känns såååå skönt. Jag ska vara ledig i tre veckor och bara njuta. Semestern började härligt igår. Det blev trädäcksbyggning och sen sol och bad. 20 grader i vattnet och heeeeeelt underbart.

Under tiden jag varit sjuk har tre av mina layouter visats på Scraputmaningen: