Scraploppis i Skåne imorgon!


Imorgon ska jag vara med på en scraploppis på Serresjöskolan utanför Trelleborg. Jag fick tyvärr reda på det lite sent, så jag har inte sorterat ut så mycket. Men men. Det kommer att finnas många säljare där, så är ni sugna på att fynda scrapgrejer är det en riktigt bra idé att åka dit!

Läs mer här!Full av förväntan


En layout till med nyaste Studio Calico-kitet. Ljuvliga färger. Och här har jag tom kladdat med akrylfärg. :)Fotona tog jag på Ella när vi väntade på Gotlandsfärjan i somras.


Dagens Tasteline-middag!

Testar att blogga från mobilen! Idag åt vi fläskfilémedaljonger med kantareller, tomater, bönor och timjan. Väldigt mumsigt!


Veckans skiss - vecka 39


Den här veckan har jag tolkat
skissen så här:
Min snabbaste layout!


I tisdags när Linda var hos mig och scrappade så utmanade hon mig att jag skulle scrappa en layout under tiden som hon skrev journaling på sin. Tuff utmaning, men jag var inte sen att haka på. Jag roffade åt mig senaste Studio Calico-kitet och körde loss. Jag klarade inte det på den tiden som Linda skrev såklart, men jag tror faktiskt inte att det gick åt mer än sju minuter att göra den här layoten!Inte något mästerverk kanske, men jag är sjukt nöjd.


Veckans skiss - vecka 37


Veckans skiss har jag tolkat så här:Hur tolkar du den? Maila oss på [email protected] så kanske det är din layout som visas i bloggen!!


Det som blir kvar när man stansat


Jag använder mig väldigt ofta av stansar när jag scrappar (har ca en miljon). :) Men ibland använder jag även det som blir över när jag stansat. Gjorde ett
inlägg hos Magdas om det förra veckan.Veckans skiss - vecka 36


Så här ser min tolkning av
Veckans skiss ut:
Layouter med Echo Park


Mina senaste layouter för
Magdas:Tre snabba


Jag har ju maaaassor av bilder från Thailand som inte scrappats ännu, så jag gjorde tre snabba layouter:

Ibland är det skönt att släppa lite på kraven och bara smacka dit!


En ovisad?


Jag tror inte jag visat den här layouten va? Har jag det får ni hojta!Här är jag allra högst upp utanpå kupolen på Peterskyrkan i Rom. Det var en läskig trappa upp dit med ca en miljon trappsteg (eller det kändes iaf som det). Väldigt trångt och snett när man gick upp (och ner). Tur att man inte har klaustrofobi, men för mig som inte gillar trappor var det kanske inte skitkul. Men här är jag uppe och är väldigt stolt över det. :)


Skissen på Magdas


Skissen på Magdas den här veckan har Magdalena ritat:Så här har jag tolkat den:Fotona är från det mest fantastiska smultronställe jag sett. Det var mannens kollega som tog oss dit i en skog på Gotland. Det fullkomligt kryllade av smultron. Vi plockade massvis!

Ett riktigt härligt sommarminne!