Kort från rekordträffen


På rekordträffen var det ju sex stycken utmaningar och till varje utmaning fick man göra både ett kort och en layout. Ett kort har jag redan visat, det som jag skickade till lillsyrran. Men jag gjorde faktiskt fyra till. Eller eg fem, men ett hamnade faktiskt i papperskorgen. Men de andra fyra tänkte jag visa. :) De är gjorda till fyra olika utmaningar.

Skiss:
Egen dekoration:
Jul:
Något stämplat:Ikväll har jag liftat ett utav mina kort. Kan ni gissa vilket?


Veckans skiss - vecka 40


Vibeke har gjort Veckans skiss, som jag tolkat så här:
Skiss på SWE


Måndag igen och dags för en ny skiss på
SWE. Idag är det Helene som har ritat skissen och då kan jag ju inte låta bli att scrappa efter den. :) Här är min tolkning:
Ta hand om dig - kort


Min lillasyrra har opererat sin handled och har hela armen gipsad och kommer att vara sjukskriven i 9 veckor. Så jag tyckte lite synd om henne och tänkte att jag skulle skicka upp ett litet "care-package". Så jag köpte tre pocketböcker, en film, mysiga doftljus och lite godis till henne och packade in i ett paket och skickade upp.

Det här kortet gjorde jag på rekordträffen, på temat kärlek, till henne. Ursäkta dåligt foto, men jag tog det på jobbet innan jag packade ihop hennes paket. :)Ta hand om dig Paula, och njut av att vara ledig!

♥♥♥


Veckans skiss - vecka 39


Veckans skiss har jag tolkat så här:På fotot har jag glasögon för sista gången - EVER!

Skiss på SWE


Idag är det ny skiss på
SWEscrapbook. Så här har jag tolkat den.Kul att scrappa ett gammalt foto nån gång ibland. :)

Rekordträffen


Igår morse kom
Kate hem till mig klockan sex på morgonen. Då stod jag, lite lagom stressad, och fixade mackor och varsin latte till oss att ha i bilen. Strax efter sex var vi iväg och hämtade upp Lotta vid McD i Lockarp. Vi körde i princip raka spåret till Göteborg och Rekordträffen.

Vi var drygt 250 härliga scrappare som träffades för att scrappa så många layouter och kort som möjligt under en dag. Det var 6 olika utmaningar och man fick lämna in ett kort och en layout i varje tävling, så eg kan man säga att det var 12 utmaningar. Jag hann med 5 layouter och 5 kort. Eller eg 6 kort, men det rosa kortet blev så fult att det faktiskt inte kan räknas som ett kort. Det ligger faktiskt i soptunnan idag. :) Så går det när man tvingas scrappa i rosa. Jag klarar helt enkelt inte det. Rosa är INTE min färg. :) Nej, tacka vet jag grönt, blått, turkos, petrol, brunt, orange, rött, ja i princip vilken färg som helst, utom rosa, och kanske lila. :)

Det blev en otroligt hektisk dag, men fantastiskt rolig. Vi scrappade, shoppade, babblade, träffade nätvänner och hade kul! Jag träffade en massa människor som jag bara pratat med online innan och det är alltid lika roligt. Många kramar till er! Men jag hann också med att prata med gamla nätvänner, som jag träffat förut och en massa nytt folk med. Kramar till er med!

Jag var inte hemma förrän 12, helt utpumpad och glad. Vi hämtade upp mannen från en restauranginvigning i stan på vägen hem, så han och jag satt i soffan och drack varsin kopp te och berättade om våra olika dagar innan vi gick och la oss. På det hela taget var det en toppendag!! Jag är trött idag, men det var det värt.

Idag ska vi fixa här hemma, men jag ska försöka hinna med att fota mina layouter och kort och visa här med. :)

Tack för igår!


Färgutmaning på SWE


Idag är det färgutmaning på
SWEscrapbook och en av mina layouter visas där för första gången som inspirationsdesigner. Jättekul.

De här färgerna ska man inspireras av:


Och så här blev min tolkning:
ALAV JO


Idag när Ella kom hem från skolan så hade hon med sig en fin teckning till mig. Hon hade lånat några ritmallar från en kompis i klassen och målat jättefina blommor. Men det var inte det finaste. På baksidan hade hon skrivit till mig. Och hon sa så stolt att hon minsann hade skrivit helt själv och ljudat fram det. Ja det kan man lätt se, men det är så sött att jag dör. Det är den finaste lapp jag någonsin fått. Kolla själva:"ALAV JO" too Ella!!


Veckans skiss - vecka 38


Min tolkning av
Veckans Skiss:
Veckans skiss - vecka 37


Idag är det tisdag och äntligen har även jag scrappat efter skissen på
Veckans skiss. Fast jag gjorde inte någon LO utan ett grattiskort istället. :)

Här är mitt kort:Hur tolkar du skissen?
De säger att vi är lika


Den här layouten hade jag gjort efter skissen i det nya numret av Scrapbooking mm. Men den kom inte med så jag visar den här istället. :)
Ella skriver!


Ella har alltid varit väldigt intresserad av bokstäver och har sedan länge kunnat hela alfabetet och vissa enklare ord. Men nu börjar hon liksom lösa gåtan med att läsa. Hon läser ord överallt och häromdagen läste hon en hel mening i en bok.

Idag har jag varit hemma med henne för hon är jätteförkyld och har feber. Jag rotade fram ett gäng gamla chipboardbokstäver som jag inte använder längre och dem har hon lekt jättemycket med. Hon tog dem med sig ut i lekrummet och instruerade mig att inte följa efter. Efter en stund ropade hon på mig och visade mig vad hon skrivit.Så här nöjd såg hon ut då:


Jag tror jag får skriva upp nåt på handlalistan eller vad tror ni?


Robbie
Äntligen. :) Kommer han till Sverige igen, ska jag se honom - IGEN!Kräftor!


Vi har ju redan ätit kräftor en gång i år, när min syrra bjöd på en härlig 30-årsfest, men då var ju inte barnen med. Så igår bestämde vi oss för att ha lite kräftmys här hemma. Vi hade massvis med smarriga kräftor och jag gjorde en supergod västerbottenostpaj.

Vincent älskar ju alla skaldjur och frossade lika bra som jag och Andy. Ella är lite mer skeptisk till skaldjur men hon sög gärna i sig saften, men åt inte köttet.
SWE Scrapbook


När Helene frågade mig om jag ville vara med som inspirationsdesigner på
SWE Scrapbook nu i höst så var jag inte sen att tacka ja. Jag har följt den bloggen sen den startade och den har alltid varit en stor källa till inspiration och nu får jag vara med och inspirera.Just nu är det nylansering av bloggen och hösten kommer att vara sprängfylld med utmaningar av olika slag. Kika in och följ bloggen du med.