Fler nya layouter

Nu har jag äntligen fixat lite foton som jag tog med lillsyrrans kamera när hon var nere. Tyvärr är de lite mörka för jag tog dem nog inte i så bra ljus. Men man kan se dem i alla fall.

Det finns en dubbel LO till men den får komma senare.

Vivi

Mormor

Fotomodell

170272-66

stora sängar 2

Scrappat hos Linda igår

Igår åkte jag hem till Linda för att scrappa igen. Det var lika sjukt roligt som vanligt. Vi började kvällen med att dela en pizza från en pizzeria som ligger runt hörnet från dem Sååå goda pizzor, men de som jobbar där måste vara de suraste människor som finns. De bara KAN inte le. Strange hur man kan ha ett sånt jobb då.

Nåja, nog om det. Jag lyckades scrappa två layouter och jag är riktigt nöjd med båda. Den första tog rätt lång tid och när jag var klar med den så var klockan rätt mycket. Men inte tillräckligt för att åka hem ändå. Linda var också klar med sin, och då kom jag på den briljanta idén (om jag får säga det själv) att vi skulle SNABBSCRAPPA. Sagt och gjort så hämtade Linda en äggklocka och vi satte den på en timme. Sen scrappade vi för glatta livet. Och hjälp så kul det var. Det ska vi definitivt göra om!

Först min LO som fick ta tid (tyvärr blev den lite mörk när jag fotade den)

Moster Paula

Och sen min snabbscrapLO!
Plums i plurret

En ny LO igen!

Igår var Linda hos mig (igen), och jag hann med att göra två layouter. Den ena var en som jag har gått och funderat på läääänge. Det är det kortet som jag tog av Ella i Pildammsparken i somras. Det är ett av mina bästa foton och jag har varit rädd att jag inte skulle kunna göra det rättvisa. Men jag är nöjd. Jag har liftat en LO av Åsa Bergstrand som är med i det senaste numret av den svenska scraptidningen.

Här är min version:
Ella min sagoprinsessa

Två nya layouter!

Först en med Max från hans födelsedag i somras när han testade sin enhjuling han fått i present. Den här blev jag riktigt nöjd med!

Maxat


Och sen en med Linda.
Linda

Ikväll var det fredagsmys på Snäckvägen!

Fredagar innebär mys hemma hos oss. Det viktigaste för kidsen är att det blir popcorn, men vi vill ju gärna att de ska äta nånting innan dess med. Ikväll hade vi laddat upp med filmen Ice Age och lagade hemmagjord pizza. Det blev supersmarrigt!

Jag och Ella fixar pizzan!
Jag lagar pizza

Så här såg vår pizza ut innan den åkte in i ugnen. Fullmatad med serranoskinka, salami, champinjoner, tomater, mozzarella och ost. Hmm, såg just att det inte alls är nån ost på den här bilden, men det tillkom senare.
Pizza innan
Pizzan urtagen och ugnen och rykande varm. Mmmmm, visst ser den god ut!
Färdig pizza

Barnen var suuuugna!
sugna barn

Bilderna är tagna med min nya älskling; Canon Ixus 800 IS!
Jag längtar efter att få testa den utomhus och i dagsljus imorgon!

Ny kalender!

Jag fick en tråkig gratis kalender av mamma häromdagen. *snällt* Jag behövde en kalender för 2007 och vad gör man med en tråkig kalender? Joo, man scrappar den såklart! Resultatet ser ni nedan. Jag har laminerat pärmarna så att de verkligen ska hålla. Den här blir man väl glad av?! :)

Fias kalender 2007

Cyberpyssel igår

Igår var det cyberpyssel på pyssel.net och det innebar tre stycken olika utmaningar. Det var en LOskiss, en kortutmaning, det skulle vara ett grattiskort, och ett smycke med temat is och kyla. Jag hade ritat LOskissen vilket gjorde att jag inte fick lov att vara med på den utmaningen. Men till de två andra utmaningarna lyckades jag få ihop bidrag.

Mitt kort:
kort

Mitt halsband (som jag faktiskt har på mig idag)
Vitt halsband

Och här är min skiss!
Min skiss


Och ikväll kommer Linda till mig, vi ska scrappa, och då kanske jag ska ge mig på min egen skiss. :)

Ali Edwards är min gud!!

Igår fick jag nyhetsbrev från Creating Keepsakes och i det var det en länk till en artikel av Ali Edwards som hette Busy Scrapbookers Guide. Och jag bara satt och mmm:ade och oooh:ade hela artikeln igenom. Jag ska definitivt försöka tänka mer som Ali! Läs den och bli inspirerade.

Iiiiiiik!! Ny kamera!

Fick just mail från mannen att han äntligen har beställt den kameran som jag har gått och tjatat om så länge!! Hoppas nu bara att den kommer snabbt, typ helst igår. :)

Vilken kamera? Joo, Canon Ixus 800 IS Silver!

Canon Ixus 800 IS Silver

Ett gäng layouter från gömmorna

Jag ska försöka fota alla mina layouter och lägga upp när jag hinner. Men här är i alla fall ett gäng av de som jag hade i datorn. Jag har ett par nya också som jag inte kunnat fota då jag inte har nån kamera, den är ju på lagning. Men det ska åtgärdas det med. :)

På båttur i Grekland

Vill du dela en yoghurt med mig

Älskade Ella

Det är så kul att vara 2

Naturlig skönhet

Fia

You are the sunshine of my life

Det blir en dag på stranden

Måla mina naglar

Stor och liten

Tvillingsjäl

Min fordonstokige son

Pumpamage
Vecka 40

1+1=4

Min allra första scrap LO

Detta var min allra första LO, den gjorde jag på PMS i Stockholm i slutet av mars förra året. Jag är faktiskt fortfarande nöjd med den. Men den tog lååååång tid att göra.

Mitt album till syrran


I augusti 2006 åkte vi till Zakynthos i Grekland tillsammans med min storasyrras familj och min lillasyrra. När min storasyrra fyllde år fick hon ett album som jag scrappat till henne.

I augusti 2006 åkte vi till Zakynthos i Grekland tillsammans med min storasyrras familj och min lillasyrra. När min storasyrra fyllde år fick hon ett album som jag scrappat till henne.

Allra käraste syster

Josefin 1

Josefin 2

På vår balkong 1

På vår balkong 2

Max i plurret

Max

Marathonissi

Lunch

Josefin 3

Vissa tar det lugnt

Kusiner

Ella

Badbrudar

Vivis vattengympa

Vi älskar Grekland

Det är så vackert på Zakynthos

Tsilivi

Systrar

Trenta Nove

Salta bad

Mor och son

Micke

Max och Ella 1

Max och Ella 2

Vraket 1

Vraket 2

Fia

Hejdå Grekland

Jag och min pappa

Jag och min pappa

Första layouten till Vincents album. Fotot är taget på samma dag som den med Ella och pappa.

Pappas lilla flicka

Pappas lilla flicka

En LO till Ellas album som jag precis börjat scrappa. Fotot är taget på vår strand en dag i september förra året.