Smartson - Pentax Opius WG-1 GPS


Just nu ska Smartson dra igång en ny testomgång och produkten som ska testas är en
Pentax Opius WG-1 GPS.
Det är en kamera som tål allt verkar det som; vatten, minusgrader, stötar och att man tappar den. Dessutom geotaggar den bilderna och det är ju supercoolt.Här kan man se en film om kameran.


Hemma från Rom!


Mannen och jag har just kommit hem från en weekend i Rom. Vilken stad! Underbar! Och vilken mat! Här är en bild som jag tog uppifrån kupolen i Peterskyrkan utöver Petersplatsen.
Jag vill vara med dig pappa


Ytterligare en layout till Magdas scrapfeber:
Veckans skiss - vecka 21


Idag gästas vi av
favvismariaVeckans skiss! Här är min tolkning.
Veckans Skiss - vecka 20


Den här veckan är det
Lotta som ritat skissen på Veckans Skiss.Så här har jag tolkat den:Hur tolkar du den? Maila oss på [email protected]


Kort till Emmi


Idag konfirmerades mannens yngsta kusin Emmi. Jag gjorde kortet som vi gav henne tillsammans med den kamera vi samlat ihop till.Kortet har jag dessutom gjort till en av utmaningarna i Magdas scrapfeber.


Jag mötte Lassie (eller Carolina Gynning)


I tisdags var jag och Linda på ett event som tidningen YourLife anordnade i Malmö. Det var fyra olika författare som var där och pratade. Riktigt roligt och intressant faktiskt. Och kolla
här vem som hamnade i kändisblogg! :)


(den här bilden har jag alltså lånat från Carolinas blogg)

Och här kan ni se bilden som Linda tog.


Ett bidrag till


Ytterligare ett bidrag till Magdas scrapfeber.Vincent gillade att åka longtailbåt och ville gärna vara längst fram.


Ny layout till Magdas scrapfeber


Min senaste layout till Magdas scrapfeber:
Man skulle inspireras av den här annonsen:Och det kan man väl se att jag gjort. Färgerna, stämning och hur modellen har sitt huvud. :)


Thaimat!


Här är mitt bidrag till
Veckans skiss den här veckan.Vincent älskade maten i Thailand. Kanske inte det allra starkaste, men ofta åt han riktigt stark mat och var inte rädd för att prova nånting.

På den här bilden sitter han på ett litet vaxdukshak på East Railay. Åh vad gott det hade varit att åka tillbaka och bara äta lite.Du
En layout jag gjort till
Scraphimlens majutmaning.


Our best beach


Just nu pågår
Magdas scrapfeber och i år har jag bestämt mig för att vara med. Jag beställde ett kit och ska försöka ta mig igenom utmaningarna. Jag scrappar inte lika ofta längre så det här kan vara ett bra sätt att få lite gjort. :)

Första utmaningen jag gjorde var tavlan till min kollega. Nu har jag gjort en utmaning där man skulle ha minst 7 olika färger och minst 7 cm av varje färg. Rolig och lite annorlunda utmaning.Så här blev min layout!


Tavla


En av mina kollegor bad mig göra en tavla till hennes dotter som konfirmeras imorgon. Så här blev den.
Min kollega blev jätteglad för den, så nu hoppas jag att hennes dotter också blir det.


Railay Beach!


Den här layouten satt jag faktiskt utomhus och scrappade för ett tag sen. Såå skönt att kunna sitta i solen och scrappa. Hoppas att vädret blir fint i helgen!Fotona är från Railay Beach. 


Veckans skiss - vecka 18


Min tolkning av
Veckans Skiss ser ut så här:Hur ser din tolkning ut? Vi har haft lite dåligt med tolkningar pga det fina vårvädret så se till att maila oss din tolkning på [email protected]!