Bara Tangerine kvar nu!

Då har jag sålt Emily och har alltså bara Tangerine kvar. Intresserad? Jag vill ha 1200 spänn för det och då står jag för frakten. Vill du att jag ska skicka det rekommenderat så tillkommer postens avgift på 50 kronor. Lägg en kommentar här i bloggen så hör jag av mig till dig.

Tangerine och Emily söker nya hem!

Japp, det är sant. Två av mina QKalfabet vill flytta härifrån. De kommer inte till användning alls så mycket som de borde, plus att jag har blivit väldigt förtjust i Quickutz nya alfabet; Biography. Det skulle trivas här hemma!

Jag vill ha 1200 pix per alfabet, så är du sugen, skriv en kommentar här i bloggen så är det ditt. Dvs om ingen svarar på min tråd inne på
Pyssel först.

Sen går jag och funderar på om mitt Paige Classic ska få flytta hemifrån. Det är både UC och LC och var inte alls lätt att få tag i, men om jag köper Biography så är de nästan för lika varandra för att få plats här båda två. Men jag har inte bestämt mig ännu.

Så här ser Emily ut:
image254

Och så här ser Tangerine ut. Observera att det inte ingår skuggor.
image255

Färgutmaning på Scraputmaningen idag!

På fredagar brukar vi köra färgutmaningar på Scraputmaningen, och idag är inget undantag. Idag kör vi den lite höstiga kombinationen, oliv + vanlij + bordeaux.

Nåt sånt här:
image252

Så här blev min tolkning:
image253

Hur ser din tolkning ut? Scrappa och skicka in till oss på [email protected].

Jag har börjat scrappa i A4-format!

Jag har så länge gått och funderat på att börja scrappa i A4 format. Jag har ju scrappat 12x12 länge nu och jag trivs visserligen med det, men jag kände att det kanske var dags att testa nåt annat nu. A4 är ju ett bra, vanligt svenskt format och betydligt lättare och billigare att hitta bra pärmar och plastfickor. Jag beställde 100 tjocka, blanka plastfickor hos Quill för 59 spänn = urbilligt. Det fanns ingen återvändo. Hehe.

Jag gillar formatet men jag är inte helt övertygad ännu. Det är himla kul att man kan göra både liggande och stående layouter. Jag känner mig dock lite som en nybörjare igen, det är lite annorlunda mot det kvadratiska som jag är van vid. Men jag kommer att scrappa båda formaten ett tag i alla fall. Här är ett gäng av mina första layouter. Men var snälla, tänk på att jag är nybörjare igen. :)

image245

image246

image247

image248

image249

image250

image251

Mest nöjd är jag med layoutern "Säker" och minst nöjd med den som heter "Finurla" - den känns obalanserad och konstig. Men jag lär mig väl. :)

Det är positivt att det här formatet går så snabbt att scrappa. Jag har sjukt mycket foton som behöver scrappas. Jag tror att jag får köra lite snabbscrap i veckan.


Scrappa med Doodlebug

Vi på Scraputmaningen blev sponsrade av Metalimo med lite olika paket. Jag fick ett härligt Doodlebug paket att leka med. Med det skulle vi lifta en av layouterna i Doodlebugs galleri.

Här är paketet vi fick:
image242

Och här är min LO:
image243

Och här är layouten jag liftade:
image244

Om du också vill vinna ett sånt här paket så gå in på Scraputmaningen och anta utmaniningen där!

Skiss med twist!

Idag har vi skiss med twist på Scraputmaningen igen. Jag har scrappat AnnaK's skiss upp och ner. Jag tyckte att det var en ganska svår skiss. Vi kom inte riktigt överens till att börja med. Men jag blev ändå riktigt nöjd med slutreslutatet.

Skissen såg ut så här:
image240

Och så här blev min tolkning:
image241

Tack Scrapperiet!

Idag är jag glad! I onsdags efterfrågade jag Heidi Swapp stickers här i bloggen och fick jättebra tips. Jag beställde direkt från Scrapperiet och nu fick jag hem dem i lådan! Tjohooo, nu kan jag scrappa.

Mannen åker till Kina imorgon förmiddag och blir borta en dryg vecka så det blir många ensamma kvällar som jag får fylla med scrap!

Heidi Swapp stickers??

image239

Nån som vet var jag kan hitta dessa underbara stickers?? Helst dessa svarta men vilken storlek eller färg som helst är intressant. Helst i Sverige men det funkar med amerikanska shoppar med bara portot är ok.

Hoppas att nån vet!


Visad på Swescrap

Igår visades min tolkning av veckoskissen på Swescrap. Kul!!

Så här såg skissen ut:
image238

Och här är min tolkning:
image237

Jag var riktigt nöjd med den så det känns kul att de visar den. När jag såg skissen så kände jag direkt att jag var tvungen att scrappa den. Den var precis i min stil och kändes helt rätt. Ikväll ska jag nog ta mig an veckans nya skiss. :)

Scrapjacked-final

Idag stänger vi Scrapjacked på Scraputmaningen med en Scrapjacked-final. Alla vi i teamet fick välja den som vi inspireras mest av och jacka en LO av den personen. Mitt val var lätt, Helene är min absoluta scrapfavorit och jag inspireras alltid av hennes alster.

Jag valde att jacka den här av hennes layouter:
image235

Jag inspirerades av den starka bakgrundsfärgen och hela upplägget. Jag gjorde dock min i formatet A4 istället.
Så här ser min LO ut:
image236

Nya layouter och jag har blivit taggad!

Som ni märker så har det varit tyst här i bloggen. Jag har haft semester och unnat mig lite datorfri tid. Eller kanske inte helt datorfri, men iaf bloggfri tid. Jag ska uppdatera med bilder från vår sköna semester lite senare!

Jag har blivit taggad av flera härliga tjejer och det tackar jag så jättemycket för! Tror att de flesta som jag inspireras av redan blivit taggade så därför hoppar jag över att tagga. Ni som jag inspireras av, ni vet vilka ni är tror jag.

Men jag är superglad att jag blivit taggad! :) Tack!

image230

Sen har jag några få layouter att visa upp med. Eg har jag scrappat ganska mycket, men varit för lat för att fota och redigera dem. Men här kommer tre layouter som nyligen visats på
Scraputmaningen.

image231

image232

image234