On top of the world


I mitt marspaket från Designat fick jag jättefina papper från MME. De passade perfekt till ett foto jag hade med Ella där hon precis klättrat upp på en sanddyn nere på stranden och såg ut som om hon erövrat världen.
Om ni vill läsa mer om layouten kan ni göra det i
Designats blogg.


Veckans Skiss - Vecka 13


Den här veckan är det sötaste
Camilla E som ritat skissen på Veckans skiss.

Och så här har jag tolkat den:
Mer vår!


Den här tog jag i trädgården idag. (med min gamla kamera)Det är så underbart att känna att våren är på väg nu!


Min nya kamera fick åka hem igen...


Det var med sorg i hjärtat som jag idag skickade tillbaka min nya kamera till säljaren. Jag fick låta affären gå tillbaka. Kameran luktade så mycket rök att jag inte kunde behålla den. Något som säljaren inte berättat. Men han kanske inte tänkte på det eller kände det själv. Hur som helst är jag nu tillbaka med min gamla 400D. Ett tag till i alla fall.


Molnkort


På träffen i Linköping gjorde jag det här kortet till en utav tävlingarna.

Jag blev jättenöjd med det här kortet och därför blev jag ju såklart extra glad när jag lyckades vinna den tävlingen med. :)


Sötaste kycklingarna


Titta vilka söööötnosar som flyttat in hos oss idag!
Vincent har gjort den röda och Ella den silvriga.

De står just nu på vårt matbord och jag blir glad varje gång jag ser dem!


EDIT: Kycklingarna på har barnen gjort i skolan, men det är mjölkkartonger som de klippt och målat och sen har de lagt jord i dem och sått gräsfrön, och sen dekorerat med fjädrar och ögon.

 Veckans skiss - Vecka 12


Den här veckan är det söta
Tettiz som ritat skissen på Veckans Skiss.


Så här tolkade jag den:
Hur tolkar du den? Maila ditt bidrag till [email protected] senast nästa måndag.


Vååååååååår!


Nu kommer våren till Skåne!


Välkommen kära, kära vår!


Veckans Skiss - vecka 11


Ny skiss på Veckans skiss och jag har tolkat den så här:Kanske inte världens bästa vinter att köpa cyklar i julklapp till barnen... Men nu är snön äntligen borta och ungarna cyklar som tokar. :) 


Ny kamera och sjuk dotter


Idag när jag kom hem så åkte jag och hämtade min nya (begagnade) 5D. Ljuvlig kamera! Mindre ljuvligt var det att komma hem till en liten tjej med trolig öroninflammation. Men hon var ändå snäll nog att sitta stilla för en fotosugen mamma.Visst syns det på henne att hon är sjuk. Lilla stackarn.

Än så länge har jag inte så bra koll på nya kameran, men oj vad kul det ska bli att träna. :)


One More Slice!


Jag älskar Leila Lindholm, och har verkligen använt mig av hennes första bakbok "A Piece of Cake". Nu kommer uppföljaren "One More Slice". Den bara måste jag ha!Den kommer ut i handeln precis lagom till min födelsedag. *blink blink*


Beställt!


Den här har jag precis beställt!Visst ser den yummie ut!


Veckans Skiss - vecka 10


Idag är det jag som har ritat skissen på
Veckans skiss:


Och så här har jag själv tolkat den:Om du har lust att scrappa efter den så maila din layout till [email protected] så vi får se!


Allra bästa vänner


En layout som jag gjorde för nån vecka sedan med söta bilder på Ella och hennes bästis Emelina.
Visst är de för söta!


Kvällssol


Ännu en layout med mina älskade Basic Grey Origins papper. Det här fotot tog jag när ungarna var på väg hem genom skogen förra sommaren. Visst är det underbart. Och visst längtar man ännu mer efter varma sommarkvällar.

Bowling
Inspirerades av en LO jag sett nånstans, men tyvärr inte minns var...


Veckans Skiss - vecka 9


Den här veckan scrappade vi efter Cillas skiss:Så här tolkade jag den:På fotot är våra fina vänner familjen Mattiasson som vi hälsade på sist vi var i huvudstaden. ♥


Härlig blogcandy hos Handarbeta!


Hittade en härlig bloggcandy hos
Handarbeta som jag inte kunde missa!

Snabblayout av spillbitar


Ibland vill man bara göra en riktigt snabb layout och inte hålla på för länge. Jag bestämde mig för att ta spillbitarna från mitt januaripaket och göra en snabb tolkning av min skiss som vi använde på
Designat för februaritävlingen.Istället för fyra foton som det är på skissen så tolkade jag om det som fyra rutor istället. En ruta blev ett foto, två rutor gjorde jag av mönstrade papper och den fjärde rutan får man föreställa sig, för den lämnade jag tom och satte rubriken och skrev två rader journaling i den.För att rama in det lite så sydde jag två enkla raksömmar i hörnet. Lite Glossy Accents på titeln och lite bling omkring.Jag tycker att det är kul när man kan använda samma skiss många gånger. Resultatet blir ändå alltid olika.