Fotoautomatsremsa

Vegasuspyssel.net kom med en rolig idé idag. Hon hade monterat 4 foton av sig själv så att det ser ut som en fotoremsa. Såå coolt. Jag var ju tvungen att haka på.

image136

Skissutmaning på Scraputmaningen

Har gjort en LO från en skiss som Jeny_Li gjort på Scraputmaningen.

Så här blev min tolkning:

image134

Och så här såg skissen ut. Som ni ser så var jag rättså trogen skissen.

image135

Kidsen kommenterar

Jag har varit hemma med Ella två dagar då hon har haft lite feber och varit lite hängig. Vincent har dock gått på dagis som vanligt. Det märks att de två saknar varandra när de inte är tillsammans. I vanliga fall kan de ju slåss och bråka varenda sekund, men när de hunnit sakna varandra lite så ser det lite annorlunda ut.

Igår fick Ella följa med mig till dagis när jag skulle hämta Vincent, något som hon tyckte var jättespännande. När vi kom dit så stegade hon in och ropade:
-Vincent, Vincent, vad har du ätit idag?
Det är ju det som jag brukar fråga när jag kommer och hämtar, så hon tog väl den rollen.

Sen på kvällen när de låg i vår säng och åt sin kvällsvälling så låg Ella och klappade Vincent på håret, nåt som verkligen inte hör till vanligheterna. Ella är ju inte en så särskilt fysisk person, till skillnad från sin bror som är den keligaste i världen.

Sen idag på morgonen ville Vincent ta av sitt plåster på knät för att se om hans skrubbsår var borta. Det var det, och då utbrister Ella:
-Men vilken tur Vincent!
Och så pussar hon honom på knät. Jag satt och såg förundrat på.

Sen efter det sa hon:
-Du Vincent, du är den bästaste Vincent!

Då höll jag på att smälla av. Vincent såg också förvånad och lite skeptisk ut, men sa inte emot.

Idag har de varit tillsammans på dagis igen så nu bråkar de väl som vanligt igen. Men man får passa på att njuta när det går.


Dagens glädjor:
1. Vi ska hämta hem Andy som varit borta igen.
2. Linda kommer och scrappar ikväll.
3. Kidsen som bara blir roligare och roligare.

Nytt på Scraputmaningen

Idag ligger det en presentation av yours truly på Scraputmaningen för den som vill se. Min presentationsLO där ser ut så här:

image132

Igår var utmaningen på Scraputmaningen att scrappa med blått, grönt och vitt. Jag la till brunt som accentfärg och här är min LO av Vincent:

image133

Idag är det annonsutmaning

Idag är det annonsutmaning på Scraputmaningen. Man ska inspireras av den här annonsen:

image130

Det har jag gjort och det här är min tolkning:

image131

Inspireras du också, skicka in ditt alster till [email protected].

Scrapjacked

Idag var det Anna78:s tur att bli jackad. Titta in på Scraputmaningen så får du se hennes layout. Här är min tolkning:

image129

Underbara unge!!

Ibland är det en ynnest att få vara mamma. Idag är en sån dag. Först har vi varit ute hela dagen och ungarna har varit på så fantastiskt gott humör och de har lekt med våra härliga grannbarn som är betydligt mycket äldre än Ella och Vincent men som verkligen är guld med kidsen.

Sen är det alla underbara kommentarer de fäller som man bara vill minnas för alltid. Ella kom just med en sån. Jag ropade till dem "Ungar kan ni inte komma in och sätta på er varsin fleecetröja?". Då kommer Ella in och ser bestämd ut, sätter händerna i sidorn och säger med bestämd röst: "Mamma, det heter inte ungar, vi är barn!". Haha, ibland bara dör man.

Städdag på området

Här där vi bor är vårt hus ett av 95 hus som ingår i en ekonomisk förening. Tillsammans äger vi all den skog som ligger mellan och runt våra hus. Två gånger om året har vi städdagar då vi röjer upp i skogen och städar vår gata, parkering och gemensamma områden. Sen lunchar vi alla tillsammas och grillar korv. Detta gör vi hela området på en gång, men varje gata jobbar för sig.

I år hade vi supertur med vädret. Vi har varit ute och jobbat i bara t-shirt. Sååå skönt. Ungarna har också haft en skön dag. De har cyklat omkring överallt och varit med. Funkade toppen.

Några bilder från idag. Först en när vi är på väg till samlingsmötet på morgonen.

image123

Sen ett par från lekplatsen där mötet var

image124

image125

När städdagen var över spelade alla barnen på gatan bandy. Ella och Vincent fick också var med. Så var deras lycka gjord.

image126

image127

image128

Vilken underbar Elsie-vecka vi har haft på Scraputmaningen

Den här veckan har vi haft Elsie Flannagan vecka på Scraputmaningen, med massor av härliga utmaningar, liftar och idag kulminerade veckan med en jättehäftig skiss som Elsie ritat speciellt till oss! Visst är det häftigt!

Här är skissen som hon ritat till oss:

image118

Och här är min tolkning av skissen:

image119

Under veckan som gått har vi i design teamet dessutom liftat varsin av Elsies layouter.

Den här valde jag att lifta:

image120

Och här är min tolkning:

image121

I tisdags hade vi som vanligt Scrapjacked och då jackade vi en jättehärlig layout som Maraij gjort och här är min tolkning på den:

image122

Sen har jag även scrappat lite annat men det kan jag inte visa ännu. ;)

Idag ska jag på mara!!!

Eftersom det är skärtorsdag idag så jobbar jag bara halvdag! Det ska jag fira genom att sticka till Trelleborg och gå lite på stan innan jag ska på mara på rum och ram. Kanske kan man hitta några nya kläder. Jag har ju inte shoppat kläder på år och dar... Blir ju mest scrapsaker som jag shoppar av nån anledning. :)

Idag ligger den här layouten på
Scraputmaningen. Temat var att scrappa sig själv. När jag hittade det här pappret i mina samlingar var titeln klar. Ibland känns det bra att scrappa positivt om sig själv. Annars blir det ju mest barnen, barnen och barnen. :)

image117


Idag är jag glad för:

1. Att jag ska på scrapmara på Rum och Ram, det var sjukt länge sen.
2. Att min älskling kommer hem! Har saknat honom mer än på länge den här gången. Man tycker ju att man borde vänja sig vid att han är borta, men det verkar bara blir värre.
3. Att vi lyckats fixa så att lillsyrran kan komma ner till oss i påsk! Underbart!


Jag är glad för

1. att jag ska på scrapmara imorgon och scrappa järnet.
2. att Linda är min härliga scrapvän. (som tyvärr inte ska med på maran)
3. ett nytt roligt men dock hemligt besked. Och nej, det är inget nytt designteam. :D

Ny LO och dagens glädjor

Den här layouten ligger idag på Scraputmaningen. :)

image116

Dagens glädjor:

1. Jag har massa nya härliga scrapgrejor som jag hämtade hos Millan igår.
2. Jag fick en idé om hur jag ska scrappa en lite krånglig sak.
3. Barnen har varit jättegoa idag.

Nu ska jag berätta varför jag är så glad hela tiden!!

Det är inte klokt! Det är faktiskt inte klokt alls!!

När det här året började så satte jag upp vissa scrap-mål för mig själv. Bla att jag skulle komma med i ett designteam någonstans och att jag skulle scrappa minst 100 12" layouter i år.

Jag har hittills scrappat 58 12or i år, så jag tror inte att löftet om 100 layouter blir så svårt att hålla.

I torsdags frågade Leah på
Scrapbooknook mig om jag ville vara gästdesigner hos dem i maj. Självklart ville jag ju det!

Sen på fredagen kom det ett mail från Scraputmaningen där de frågade mig om jag ville vara med i deras designteam och jaaaa det ville jag det med!

Sen hade jag en sjukt skön helg med min underbara familj. Vi var ute och njöt av solen och trädgården och så köpte vi två härliga bord att ha ute i sommar. Så nu kan vi vara riktigt många här hemma.

Igår överraskade vi äntligen Linda med hennes födelsedagspresenter. Mer om det kan ni läsa här.

Idag frågade Millan på Stämpelgården mig om jag vill vara med i deras inspirationsteam lite mer officiellt. Jag har ju suttit som inspiratör på två av deras inspirationskvällar de har haft i butiken, men idag blev jag officiellt en i gänget. Gött. Jag var där idag och fick en massa härliga grejer som jag ska försöka göra nåt snyggt av!

Och som grädde på moset idag så fick jag ett helt underbart paket med pärlor från lyckotjutsbloggen, sponsrade av Teardevil! Helt fantastiskt.

Så här härliga pärlor fick jag!!!

image115

Det enda molnet på min annars så soligt blå vårhimmel är att mannen är i Österrike hela veckan och jag är ensam med barnen. Men det är svårt att vara ledsen med såååå många saker att glädja mig åt!