Scrappa i förväg!


Oftast handlar ju scrapbooking om att bevara minnen av något som redan hänt. Väldigt sällan scrappar man ju i förväg. Men nu är det så att vi har bokat en fyra-veckors semester till Thailand i vinter och det är som att ha en karamell som man inte riktigt börjat suga på.

Jag har gjort en bok som jag tänkt ta med på semestern som vi kan fylla i minnen i efterhand som vi upplever dem. Det kan bli en rolig bok att läsa och dessutom ett perfekt hjälpmedel för mig när jag scrappar alla de miljoner bilder jag planerar att ta. :)Boken är ca 15 x 20 cm och passar därför bra att ha med i väskan. Jag har bundit den med hjälp av min älskade Bind-it-all.På insidan av pärmen har jag fäst ett litet kuvert att samla kvitton och andra minnen i.


En sida har tillägnats flygresan. Jag kan ju inte säga att jag ser fram emot att flyga så långt med två sjuåringar. Men det går säkert bra.Vi kommer att stanna tre nätter i Bangkok hos mannens bästa vän med familj som bor där. Men titeln One night in Bangkok kändes roligare. :)Vi kommer att spendera nyårsafton hos våra goda vänner.Vissa sidor i boken är linjerade och där kommer det få plats att skriva massor.Fortsättning följer!


Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Åh, så fint! Det kommer att bli ett underbart minne!

Kram!

Postat av: Linda

Helt gaaalet snyggt, men det vet du redan att jag tycker ♥

2010-10-19 @ 20:14:52
URL: http://www.lindagriffin.se
Postat av: Linnea

Supersnyggt! Och så smart att skriva under tiden. Det gjorde jag också under en långsemester och det är jag väldigt glad för idag. Man tror ju gärna att man kommer minnas allt ändå...

2010-10-19 @ 22:21:55
URL: http://lillnea.blogspot.com
Postat av: Marit Calles

Så fin bok du har gjort, otroligt läcker.

2010-10-20 @ 06:26:18
URL: http://ms-scrapbooking.blogspot.com/
Postat av: Christina

sååå himla snyggt!!! Kul att ha färdigt när man kommer hem! Thailand i fyra veckor låter inte fel!

2010-10-20 @ 10:41:05
URL: http://scrapkammaren.blogspot.com
Postat av: moster

Jättefint!!

Det kommer att bli en fantastisk resa till ett fantastiskt land!

Ska bli roligt att höra om era intryck och avtryck!

kram!

2010-10-21 @ 17:25:32
URL: http://strandrosen.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Uuuunderbart album! Jag är inne här och kikar ofta och samlar inspiration för att jag älskar din stil och dina alster :D. (Tyvärr är jag dålig på att kommentera :() Därför har du en award i min blogg om du vill ha den! :) Ha det så gott! ♥

2010-10-22 @ 09:35:37
URL: http://emscreativeside.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback