Eight is enough - Layout 7!!!


Marie utmanade mig att göra en sista layout med de små scrapsen som var kvar och jag kände mig riktigt sugen. Och när jag sen städade undan lite på scrapbordet och lyfte min pappersskärare och hittade en bit papper som säkert var 5x6 cm därunder plus en rolig smal bit som blivit över när jag klippte en scallopkant så kändes det som om jag hittat guld och jag satte mig ner och scrappade en snabb layout till.Det här är faktiskt det roligaste (scraprelaterade) som jag gjort på länge. Jag måste plocka ihop ett kit till. :) Har du inte hängt på ännu? Gör det! Du kommer inte ångra dig!


Kommentarer
Postat av: Marie

Du är väl för bra!! Jag visste att det gick! Snyggt!!! <3Kram

Postat av: Jennie

Lockande redan när jag såg detta hos Marie, och nu är jag supersugen på att göra ett eget kit!Gillar din stil, kollar in då och då, men är dålig på att lämna spår.Du inspirerar mycket!

2010-07-14 @ 11:36:23
URL: http://pappersverk.blogspot.com/
Postat av: Marie

wow, jeg er så imponert over alle LO'ene du har laget, og spesielt den siste - du hadde jo nesten ingenting å jobbe med!! I tillegg ble de jo kjempekule :-)

2010-07-15 @ 08:50:51
URL: http://marieskreativeunivers.blogspot.com
Postat av: Sandra

Wow, så mycket snyggt du fick ut från det! Insåg nu att jag nog behöver köpa mig ett nytt QK-alfabet, det var ju kanonsnyggt som du har använt! Jag är sugen på att hänga på, men hmm, det låter lite svårt...

2010-07-15 @ 20:10:52
URL: http://smamirakel.blogg.se/
Postat av: Malin Tvedt

Jag döööööör, vad fin den här är!

2010-07-16 @ 21:13:33
URL: http://www.scrapsnack.wordpress.com
Postat av: HelenaN

Vilka fantastiskt fina layouter du fick ihop av ditt kit, Fia! De är färgglada och fräscha o man blir verkligen glad i sinnet av dem :)

Jag funderar också på att sätta ihop ett nytt kit o skapa mera :)

kram

2010-07-18 @ 11:20:41
URL: http://helenas-web.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback