GästDT på Scrapduon

 
För ett tag sen frågade
Cilla på Scrapduon mig om jag hade lust att gästa som DT och få det härliga jubileumspaketet. Självklart ville jag det. Jag fick hem ett härligt färgsprakande paket med massa härliga papper och dekorationer. Jag satte igång att skapa direkt.



Först gjorde jag den här layouten. Scallopbårderna klippte jag ut för hand från ett av American Crafts papperna. Sen fäste jag bårderna med distanskuddar. Rubriken skrev jag med de härliga tygklädda thickersarna som följer med i paketet. Även de fick sitta på distanskuddar.



 Även om papperna kommer från olika tillverkare så går de finfint att kombinera. Här har jag använt ett American Crafts papper och ett October Afternoon papper. De matchar så fint att man tror de hör ihop. Men det blev inte fint med turkosa bokstäver mot det turkosa pappret så jag färgade in bokstäverna med en stämpeldyna. Det gick fint eftersom de var klädda med tyg. Jag brukar göra det ibland med foambokstäver med. Med i paketet finns även söta stickersdekorationer från American Crafts. Här använde jag en blomma som jag först satte på vit, slät cardstock och klippte ut den och använde som en dekoration.



På den här layouten använde jag samma blommiga American Crafts papper och ett diecut papper från Making Memories. Det blev en fin bård vid fotot. Det ser nästan ut som ett tårtpapper.



Jag gjorde också en lite annorlunda layout med de här papperna. I alla fall för mig. Jag har en hel massa gamla distressrefiller liggande hemma som aldrig blir använda. Men på den här layouten tog jag en liten sprayflaska med lite vatten och ett par droppar distressrefill och sprayade lätt på ett vitt cardstock. Innan jag gjorde det så la jag en diecut på pappret som jag sen lyfte upp. På så sätt fick jag en vit ruta att skriva i.



Man behöver ju inte bara scrappa layouter med det här paketet. De söta stickerserna från American Crafts inspirerade mig till att göra andra saker med. Jag plockade fram mitt pappersspill från paketet, stickerserna, chipboardtagsen och magneter och tvättklämmor i trä.



 Jag klädde och dekorerade tagsen med papper och stickers. Sen limmade jag upp dem på tvättklämmor och bakpå dem limmade jag fast magneter. På så sätt fick jag söta klämmor som man kan sätta på kylen och spara olika lappar eller teckningar i. Det är en perfekt liten gåbortpresent också. Jag gjorde två stycken handleklämmor



Och varsin klämma till barnen som de kan fästa teckningar och annat i.



Så här ser det just nu ut på vår kyl.



Så här ser baksidan ut.



Jag dekorerade även min fula tändsticksask med en bit vit bazzill och söta stickers. Nu kan den ligga framme utan att skämmas. Det är också ett bra tips på gåbortpresent.



Med det allra sista spillet från paketet gjorde jag två kort. Det blev ett kondoleanskort eller kärlekskort



Och ett kort som passar bra att ge på inflyttningsfesten.



Jag dekorerade tom baksidan på kortet med de söta stickerserna.



Tusen tack Cilla för att jag fick gästa!

 

Kommentarer
Postat av: Karin

Så mycket fint du gjort! Läckert med klädnyporna, bra idé för Täppan! Ses vi i veckan? kram



Karin

Postat av: Aase/ängel60

Underbara alster allt igeom, klädnypan kommer jag lifta och göra med barnen på fritds om det är ok??

Kramen Aase

2009-06-29 @ 11:50:49
URL: http://angel60.blogspot.com
Postat av: Cilla

Så mycket snyggt, Fia!! tack för att du ville gästa!!

Kram

2009-06-29 @ 15:48:11
URL: http://cilla-cilla.blogspot.com
Postat av: LillBlomman

WOW vad mycket fint du skapade av kitet! Gillar särskilt dina magnetklämmor! Tack för titten!

2009-06-29 @ 22:08:23
Postat av: Mia

Wow, så mycket snyggt du gjort med materialet!! Den översta är GRYMT läcker!



Kram!

2009-06-30 @ 20:56:27
URL: http://joggemia.wordpress.com
Postat av: M

Ååh så mycket fint!! Den på dig och din man var ju jättefin! Härligt paket att få jobba med, du gjorde verkligen bra saker av det!

Kram

2009-07-01 @ 09:45:58
URL: http://vardagochtrams.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback