Dagens bild - 090116

 
För ett drygt år sedan så byggde vi ut vårt hus. Eller vi och vi, det var två byggare som gjorde det; Olle och Henrik. Innan de byggde ut vårt hus så byggde de ut hos våra grannar till vänster, och efter så byggde de ut till våra grannar till höger.

Det blev ju så att vi träffade dem varenda dag, och vi vande oss vid att ha dem där. När de sedan hade byggt klart och försvann, saknade vi dem allihop.

Så kom grannen till höger med en lite rolig idé, Han, Andy och grannen till vänster skulle bjuda Olle och Henrik på middag och bastu och bad. Sagt och gjort. De möttes hemma hos grannen till vänster för fördrink först, sen kom de in hit för förrätt och sen gick de in till grannen till höger för varmrätt och bad. Sen hade grannen till vänster gjort efterrätt.

När de var här inne var det ett kärt återseende mellan dem och barnen. Ella flög om halsen på dem och kramade och kramade. Vi får nog bjuda hit dem snart igen.Henrik fotar ungarna, med en femma från Ellas hopphage, för att visa att de är fem år.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Vi saknar dem också! Det var så mysigt att slinka in och ta en fika med dem på våra promenader!

Kul att det blev lyckat med middagen!

2009-01-17 @ 10:55:40
Postat av: Mamma/Mormor

Vi saknar dem också!!! Det var så mysigt att slinka in och ta en fika med dem på våra promenader.

Underbar idé med middagen!

2009-01-17 @ 12:37:31
Postat av: Anna

Förstår hur ni känner det.

När vi gjorde om vår trädgård så hade vi jobbare (som L säger) här hemma i mer än 40 dagar. Felicia ritade tom med en i vår familj på dagis. :O)Vinterkramen Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback