Bo Bunny

För ett tag sen fick jag hem ett nytt paket från Jane på Scrapaddicted med härliga papper från Bo Bunny - Splendor. När jag bara hade sett dem på nätet var jag lite tveksam till dem, men ville ändå prova dem. Oj, vad glatt överraskad jag blev när jag öppnade paketen. Papperna är varma och klara och skönt höstiga. De har ingen baksida, men det kändes som en lättnad, jag får alltid en sådan ångest av sådana papper för att jag inte vet vilken sida jag ska använda.

När jag gjorde den här layouten använde jag tre olika papper men jag visste inte vilken journalingruta jag skulle ha men jag kom på att jag skulle använda en av Jennys härliga stämplar. Jag ville ha den på ljusgult papper så att det skulle matcha fotomattan och titeln som jag stansade i två olika Quickutzalfabet. Jag ville göra något med de söta hjärtanen på stämpeln, och eftersom jag inte är så bra på att färglägga och dessutom hade stämplat på gult papper ville jag göra något annat. Gissa om jag blev förvånad när jag insåg att Heidi Grace Heart Accents passade perfekt i de små hjärtanen. De är söta och glittriga och gjorde hela stämpeln.

Den här layouten är gjord efter en av Joggemias underbara skisser!På nästa layout använde jag det nya Quickutzalfabetet Chemistry att stansa ut rubriken med. Jag har blivit helt kär i de alfabetena och känner att jag nog måste ha alla! Än så länge har det blivit Chemistry och Chocolate. De är så enkla att använda för att man har alla bokstäverna på en enda stor die. Man kan inte tappa bort någon och man har alla samlat och kan stansa hela rubriken på en gång. Man bara klipper ut små lappar och lägger över de bokstäver man vill ha. Behöver man två stycken av någon bokstav har jag lagt två lappar på varandra och det har gått jättebra. Supersmidigt att kunna stansa hela rubriken på en gång. Jag har börjat använda utstansade rubriker mycket mer på sistone.

Här testade jag dessutom att stansa ut i ett av de nya härliga prickiga bazzillerna, Swiss Dot Pepper; det svarta. Det syns tyvärr inte så bra på fotot, men det blev en urläcker effekt. De papperna passar verkligen att stansa i.
 
Två kort blev till av de få resterna som var kvar:
Jag tog det härliga röda pappret och chalkade kanterna på det, sen knycklade jag ihop det rejält och slätade sedan ut det lite grann, drog lite med fluid chalks dynan ovanpå och slätade sedan ut det helt. Det tyckte jag gav pappret ett lite mer ruffigt och skitigt uttryck. Sen valde jag att matta en bit av det fina blommiga pappret och satte det ovanpå. Jag gillade hur de kontrasterna blev mellan det ruffiga och det ordnade. Sen stansade jag ut grattis med Mademoiselle och satte på Glossy Accents på bokstäverna. Det gör att det ser så lyxigt ut tycker jag. Och så på med två snygga blommor med bling i mitten så var det klart.


Kommentarer
Postat av: Linda

Så fina vartenda en!! Jag gillar den första extra mycket, för fotot på dig är så fint!

Postat av: CamillaE

Jättefina layouter med härliga färger!!

2008-10-19 @ 16:34:53
URL: http://camillaslillasida.blogspot.com
Postat av: Milla

Underbara LO:er! Så härliga färger.

2008-10-19 @ 17:02:18
URL: http://millasblog.blogg.se/
Postat av: Mia

Oj oj så himla mycket snyggt!! Så glad att jag kan inspirera med mina skisser! =) "Standtjej" blev min favvis...grymt härliga färger!Kram!

2008-10-19 @ 17:49:09
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback