K & Co Blue Awning

Ett helt underbart paket från Jane på ScrapAddicted ramlade ner hos mig i torsdags. Dessa mönstrade papper från K&Company - Bluee Awning är så fina att man nästan är rädd att förstöra dem, jag har valt att göra väldigt enkla saker och låta papperna tala.

Jag blev så inspirerad av Zarahs vackra tavla i ett tidigare inlägg att jag bestämde mig för att göra en egen.  Papperna är riktigt vackra och romantiska så jag tyckte att de passade bra till bröllopsbilder. Eftersom vi gifte oss för sex år sedan finns det inte så många digitala bilder, men ett gäng har vi och jag tog ett av dem och gjorde om till sepia. Tyckte att det passade bäst.

 
Jag målade alla kanterna på canvasen med akrylfärg och klädde både framsidan och kanterna med papper. Detta var en sån tjock canvas så det blev vackrast att klä kanterna också. Sen dekorerade jag framsidan. Jag använde ett av de fina anteckningsbladen som finns i serien, och en vacker rubon med pärlor och så stansade jag ut datumet med QK Mademoiselle.

Sen har jag gjort en liten anteckningsbok som jag gett till min syster. Tyckte att den passade perfekt i deras hus, och tänkte att syrran kunde ha den vid telefonen eller bredvid datorn eller så att skriva upp saker som hon ska komma ihåg i.Jag använde en av anteckningsrutorna här med. Från början stod det bara "It's the little things" på, men jag satte dit "to remember" med rubons. Och så dekorerade jag den med en liten blingsten med.


Jag klädde insidan med ett vackert grönt papper och använde såna "filing cards" inuti som blev själva anteckningsboken. Såna brukar finnas i bokhandeln.


Framsidan och baksidan klädde jag med ett mörkblått papper med prickar på. Jag stämplade på det med en ofärgad embossdyna och embossade med ofärgat embosspulver. Jag tyckte att det blev riktigt läckert.


Papprena passar jättefint till kort också.


Ett tackkort blev det med. Här har jag också utnyttjat det vackra pappret och förstärkt de blå mönstret med guldstickles och sen Glossy Accents. Jag har även satt Glossy Accents på bokstäverna.


Och till sist har det blivit ett bokmärke med. Här har jag använt en av journal tagsen och sen satt på fler texter mha rubons. Från början stod där bara "My New Favorite".
 

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Fina saker av underbara papper.... Håller med om att pappren behöver tala för sig själva, sä läcker blev din tavla!!!!!

Kram Aase

Postat av: Viveka på Humlebacken

Tack för boken!, den ligger vid telefonen!

puss

2008-08-12 @ 22:26:32
URL: http://humlebacken.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

WOW, dessa var suuuuuperfina!!! Jag vill också ha en bok! :)

Puss båda systrar!

2008-08-13 @ 08:44:36
Postat av: Jenny

2008-08-13 @ 17:47:43
Postat av: Jenny

Hrmm kanske skulle skriva något i inlägget oxå...(-;

Jag snubblade över din hemsida när jag spanade efter Scrapping, på ScrapAddicteds hemsida. Har tittat in lite då och då och nu vill jag bara säga att du verkligen gör fina saker!

Hej...

2008-08-13 @ 17:50:34
URL: http://www.jenjen.se
Postat av: K8an

Super härliga saker du skapat!! Blå papper är inget jag brukar falla för men desse var underbara, (kanske för att de var prickiga :)Kram

2008-08-14 @ 09:15:14
URL: http://imingarderob.blogg,se
Postat av: Karin

Jag älskar blått och dessa papper är ju otroligt vackra!! Snygga alster du gjort av dem.

Kram

2008-08-17 @ 10:26:17
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback