Idag är jag glad!

Fastän det var två sjukt trotsiga treåringar jag hämtade på dagis idag så är jag jätteglad!!

Varför?

För att:

1. Jag fått ett så roligt besked som gör mig sjukt glad - och stolt!
2. Vincent har lyckats gå på pottan tre gånger idag. Det går framåt!
3. Andréas kommer hem.

Utmaning

För ett tag sen damp det ner en utmaning utan avsändare i min brevlåda. Utmaningen gick ut på att jag skulle göra ett kort med två stämplade motiv och inget utav dem fick lov att vara en textstämpel. För mig som inte är så bra på, eller gillar att göra kort var detta ju såklart en utmaning. Men jag är inte sen att haka på. Köpte två jättecoola stämplar från Magnolia hos Stämpelgården i helgen.

Så här blev mitt kort:

image114

Mina glädjor idag:

1. Barnen leker med nya bollar och såpbubblor i trädgården.
2. Zarah blev så glad för min RAK
3. Soooooool!!

Jag har blivit scrapjacked!

Jaa, jag har blivit scrapjacked inne på scraputmaningen. Kuuul! Långt ifrån min bästa LO men jag gillar den ändå. Den låter fotona prata för sig själv och färgerna kommer fram så bra. Så jag är superglad att de valt att scrapjacka min LO. Här kan ni se det! Och här är min LO:

Lata dagar i poolen

Mina glädjor idag:

1. Att jag blivit scrapjacked såklart!!
2. Att vårvädret verkar hålla i sig!
3. Att jag fått lön idag!

Helg, helg, underbara helg

Jag verkligen älskar helgerna. Det är såå skönt att vara hemma och mysa. Men den här helgen har faktiskt inte varit så inriktad på mys. I fredags åkte jag in till stan och mötte upp Andréas. Sen åkte vi hem till hans kollega en stund och snusade på deras lilla bebis. Såååå söt han var och så liten och fin. Kul!

Sen träffade vi Vivi och familj på en ny restaurang i stan som heter Plockepinn. Andy hade läst om den i Sydsvenskan samma dag och beställde bord där. Det var liksom en tapasrestaurang med en massa smårätter. Det var snyggt, gott och personalen var jättetrevlig. Om ni ska gå dit kan jag definitivt rekommendera lammracks och halstrad tonfisk. Galet gott.

Efter att ha kommit på att vi var i lite senaste laget för att hinna till Nöjesteatern, fick vi lite halvpanik och körde dit i ilfart. Vi hann precis in tills dess att föreställningen skulle börja. Vi skulle alltså se Grease med Nina Pressing och Måns Zelmerlöw. Jag älskar att gå på teater och musikal och vi hade verkligen en riktigt rolig kväll. Men jag tycker inte att det var så bra som jag hade väntat mig. Det var lite för mycket buskis för mig. Men det var ändå en mycket trevlig kväll med mycket skratt. Det var inte heller nån tvekan om vilka de riktiga stjärnorna var. GO Nina! GO Måns!

Lördagen började med en härlig sovmorgon eftersom barnen sov hos mormor och morfar. Såå skönt att få sova lite utan att bli väckt klockan sex!!

Sen åkte vi och hämtade hem ungarna som hade haft det superkul hos mormor och morfar. Skönt att det funkar så himla bra.

Jag åkte sen till Helsingborg med Helena som jag lovat att inviga i scrappingens underbara värld. Det var en rolig mässa med en hel del shopping. :) Precis som det ska vara. Jag hälsade på Millan och Linda i Stämpelgårdens monter. Gud vad fint de hade det.

På kvällen var vi hos syrran och fick världens godaste middag. Sen gick vi hit och åt efterrätt och spelade när och fjärran. Härligt!

Idag är det söndag och vi ska åka till kidsens farmor och farfar och fira deras kusin Johanna som fyller åtta år.

Helgens glädjor:

1. Min familj som jag är otroligt glad att jag har!
2. Att det verkar som om våren kommer på allvar nu. Jag älskar den här tiden på året då det verkligen vänder. Det inger så mycket hopp och ger ny energi.
3. Mina nya scrapgrejer jag köpte på mässan igår!

Hoppla hej det är fredag!

Sååå skönt att det är fredag. Det har varit en lång vecka, med halvsjuka halvgnälliga barn och Andréas har varit borta tre dagar. Men nu är han hemma och nu är det helg!

Det är scrapmässa i Helsingborg som jag gääärna vill gå på, men vi får se hur det blir.

Mina glädjor idag är:

1. Jag ska på Grease ikväll med mannen, Vivi, Micke, Jojo och Max. Det ska bli sjukt kul och innan dess ska vi gå ut och äta.

2. Barnen sover hos mormor och morfar och det betyder att mannen och jag får en välbehövlig sovmorgon. Det har varit tuffa veckor på sistone.


3. En god vän till mig berättade en liten hemlis för mig idag som gjorde mig alldeles rysig och glad.


Dagens tre glädjor!

1. Jag fick oväntad cred för mina scrapalster igår som gör mig jätteglad!


2. Min man kommer hem idag efter tre dagar i Bryssel. Dessutom kommer han redan i eftermiddag och inte sent ikväll som jag trodde!


3. Att jag fått så underbara vänner genom mitt kära forum pyssel.net. Puss på er allihopa, ni vet vilka ni är! Luv u!


Lyckotjut!

Zarah och Fnattis på mitt kära forum pyssel.net har startat en ny rolig utmaning. Att lista tre saker som man är glad över - varje dag. Detta är något som jag blev så sjukt glad för att läsa idag. Jag har länge retat mig på alla som bara klagar och klagar hela tiden. Visst har vi alla saker som kanske är mindre bra, och som vi mår dåligt av, men samtidigt har vi sååå mycket att vara glada för också. Som vi borde ta till nytta och glädjas över. Jag ska försöka skriva denna lista varje dag. Det kanske kommer bli en del upprepningar, men det betyder ju bara att jag gläds över dem.

Här kommer min lista för idag.

1. Zarah och Fnattis som jag är så sjukt glad att jag kan kalla mina vänner. Puss på er underbara.

2. En av mina layouter har blivit vald på Swescrapbloggen idag. Jag har blivit vald på flera ställen nu och vunnit lite tävlingar och det är sååå kul. Så detta blev en liten skrytpunkt men det är saker som jag är sååå glad för just nu. Nu fattas bara en designteamsplats nånstans men det ska jag fixa innan året är slut.

3. Jag är så glad för mina föräldrar som ALLTID hjälper till och hämtar och lämnar ungar och ställer upp med middag och sånt när jag bara inte orkar. En stor puss till dem!

Här hittar ni lyckotjutsbloggen!

IGEN!

Nu har det hänt igen! Och inte bara en gång utan två!! Förra veckan scrappade jag Scrappiz veckoskiss och den var en av de tre som blev valda!!! Jag hade gjort en LO som jag tänkt göra såå länge men den hiskeligt ill-lila väggen bakom Ella på bilderna hade gjort att jag inte visste vilka papper jag skulle ha. Men till slut bestämde jag mig för att köra med svart, det funkar ju alltid. Och det tyckte tydligen de på Scrappiz med! Här är layouten:

image112

Och idag blev en av mina layouter vald på
Swescrapbloggen. De hade som utmaning att man skulle scrappa saker med "fel" färger. Tex rosa till killar och julfärger på sommaren och så. Det gör jag ofta eftersom jag brukar utgå från fotots färger. Här är layouten:

image113

Dragit ner en ny vän i träsket!

För nån vecka sen hörde en kär vän till mig av sig och sa att hon var intresserad av att börja scrappa! Då blev jag jätteglad. Det är ju alltid kul att lyckas dra ner nån annan i det underbara scrapträsket ,plus att det ju isf skulle göra att vi skulle ses oftare! Så igår kom Helena hem till mig för en snabbintroduktion av scrapbooking. Hon kom en kväll då jag och Linda brukar pyssla så Linda var också med. Och hjälp vad hon blev biten, så vi lyckades nog dra ner henne. :)

Hoppas nu att detta betyder att jag får se mer av henne framöver. Kram på dig Helena, och välkommen ner i träsket. Jag VET att du kommer att älska det.

Jippieee!! Igen!

Amen nu tror jag snart att jag döööör. Förra helgen var det cybercrop på Scrappiz. Och jag gjorde två utav utmaningarna. En där man bara skulle använda handskrivna bokstäver, alltså ingen QK eller CB, eller rubons eller chippiesar eller nånting och en där man skulle fokusera på journalingen. Och gissa vad, jag vann den ena!! Jag vann den där man bara fick använda handskrivet!! Jag är bara sååå glad! Och priset? Jo tävlingen var sponsrad av scrappakalja och priset är ZIGpennor till ett värde av 150 kronor. :) Tjohoooo!

Här är mitt vinnande bidrag:

image110

Och här är mitt andra bidrag, till journalingen alltså:
image111

Sen vann jag  ju en tävling på cyberpysslet på Pyssel.net där man skulle göra ett armband. Jag har skrivit ett inlägg om det men på nåt sätt har det inlägget försvunnit. Men här kommer armbandet igen:

armband

Och här är vinsten!
P?rlvinst


Och sen vann jag även en utmaningen på scraputmaningens utmaningsrally där titeln skulle vara "Jag blir glad när jag tänker på"

Här är det bidraget:
jag blir glad

Så jag har varit lyckligt lottad verkligen.

Sen hade jag några bidrag till som på nåt sätt försvunnit. Här kommer de igen.

lifta tettiz

journaling

Cyberpyssel vit

Scrappat nyår

Det har försvunnit ett par inlägg ur min blogg.. Hmm inte kul alls. Jag ska försöka återskapa dem, men inte idag. Nu tänkte jag bara lägga upp 4 layouter som jag har gjort på sistone. De är från nyår och jag har faktiskt scrappat 4 layouter utan barn. Det måste vara rekord för mig.

Första layouten är dessutom ett tävlingsbidrag i
Scraphusets skisstävling för mars.

image106

image107

image108

image109

Tjohooo vilken vinst!!

Förra helgen var det ju cyberpyssel på Pyssel.net och jag vann smyckesutmaningen med mitt svartvita berlockarmband. Den utmaningen var sponsrad av Pagoni ochigår kom vinsten. Kolla in så mycket häääärliga pärlor!

P?rlvinst