Vi söker nya designers och skisser till Veckans Skiss!

 
Som ni kanske märkt så har Johanna slutat hos oss på
Veckans Skiss och nu har även Carina bestämt sig för att hoppa av teamet. Vi firade av henne igår genom att scrappa efter hennes skiss. Stort tack Carina för ditt fantastiska jobb med oss på Veckans Skiss! Vi önskar dig all lycka till i framtiden, och vi hoppas få se gästinhopp från dig framöver!

Nu behöver vi fylla på teamet med en eller två designers. Vi söker någon som tycker att det är kul att scrappa efter skisser och att rita dem, samt är aktiv, produktiv och inte har några problem med att skapa en layout i veckan.

Så hur söker man? Jo, skicka in en skiss som du själv ritat och din egen tolkning tillsammans med ett brev där du förklarar varför du vill vara med i vårt team. Om du har en blogg, skriv gärna med adressen till den. Du mailar till [email protected]

Ni får två veckor på er att skicka in skisser och layouter, sista datum att skicka in blir den 25:e februari. Sen kommer vi i teamet att överlägga ett par dagar och sen meddelar vi vem/vilka vi valt.

De skisser och layouter vi får in under ansökningstiden, kan komma att användas i bloggen längre fram även om ni inte blir valda till designteamet, så de får inte visas någon annanstans. Vi kommer att meddela vilka skisser och layouter vi vill använda snart efter det att ansökningstiden gått ut.

Vi är intresserade av att ha ett riktigt blandat gäng, så tveka inte - SÖK!
 

/Fia och Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback